reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

reklama
Ulik,czy Ty może mieszkasz gdzieś w okolicy Górnej bo bardzo znajoma wydaje mi się Twoja buzia...:tak: A Twój mały mężczyzna faktycznie bardzo elegancki i jak widać zadowolony z siebie;-)

No, no ale z Wojtka elegant!:-)
Ulik super ,że się dobrze bawiliście.

Co do spacerów to ja w taką pogodę z Zuzką nie wychodzę. Chociaż wczoraj gdy akurat padało byłyśmy na dworze, no ale gdy wychodziłyśmy z domu było jeszcze ładnie.;-)

No ja myślę! ;-)
Ulik super, ze imreza udana. My dziś spacerowaliśmy w przerwie deszczu, ale jak trochę mży to łazimy. Chociaz godzinkę świerzego powietrza łapiemy. Na stałe mam w koszu folię i parasolkę.
Byłam u dentysty... Jeszcze trzy ząbki i kiełki prawie nówki. :-) Ale dziąsło jedno mam w strzępach. No cóż, ważne, ze ząb żywy i na miejscu a dziąsło się zagoi.
Pozdrawiam!

U nas wszystko dobrze, chociaz ostatnio nie miałam zbyt wiele czasu, aby cos do WAs skrobnąć. Przedwczoraj Oskar dostal strasznie wysoką temperaturę.Rano jak wstał miał 38,5 st, a po poobiedniej drzemce miał 39,3.Przeraziłam sie nie na żarty.Po za tym nic.Ani kaszlu, ani kataru, apetyt miał.Udało mi sie temperature zbić.Wieczorem juz nie miał wcale.Wczoraj również nie miał i dziśiaj tez nie.
Nie wiem o co w tym chodzi.Najpierw pomyslałam ze od zębów, bo mu kilka na raz wychodzi, al e z drygiej strony, taka wysoka byłaby od zebów.U lekarza jeszcze nie byłam.
Kamilek z przedszkola zadowolony.W piatek o ile nie bedzie padało, jedzie z przedszkolem do ZOO.Będą jechali autokarem.

AGAWA, kurujcie się, bo KAmilek powiedział ze musimy zaprosic do siebie Julkę:-) :-) :-) .

agusia podobno przy ząbkowaniu jest możliwa taka wysoka temeratura.

A my dzis wreszcie pozegnaliśmy tą paskudną infekcję Zuzki po trzech tygodniach walki..... :D

kocia jesli pytasz czy mieszkam w okolicy ulicy górnej to tak :tak: na kozinach - ty też??

padnięta jestem więc juz dziś nic nie napiszę. buziaki dla wszystkich!

reklama
halo! co tu taka cisza? :huh:

kocia no i co? chodzi ci o ul. górną? czy dzielnicę łódź - górna? :confused:

Irlandia dentysta brrrrrrrr:oo: a tez powinnami sie wybrac ... ale narazie wykręcam sie brakiem kasy :tak:

mamusiuagusiu jak tam oskar? i jak wycieczka kamila do zoooooo ?

tydzień pracy za mną. dziś rodzinna imprezka, będę szalec z sałatkami :-D

pogoda się poprawiła - ja juz jeden spacer zaliczyłam :-)

no nic. sama ze sobą gadac nie będę :rolleyes:

bye!

Do góry