reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie z Łodzi

Dzień dobry Łódź!
Witam nowe forumowiczki! Może forum bardziej się rozkręci?
Renee29 no to jak opinię padiqq znaszto już wszystko wiesz. Zreszta ja też Ci sporo napisałam o p. Prof! Nić się nie bój. Będzie OK!
Padiqq ucałuj corę! Fajnie, ze tu zajrzałaś. pojawiaj się porszę, częściej! A Magda - nausea - odzywa się? Może też tu zajrzy?
Mamusiuagusiu znam Pogorzelicę! Cudowne miejsce! Był tam ośrodek Sandry z Aleksandrowa. Jeżdziłam tam na obozy wakacyjne. To było na pograniczu Pogorzelicy i Niechorza. Ale teraz to pewnie wszystko się zmieniło. jak ja tam dawno nie byłam!
Buuu! Pada i znów nici ze spaceru... Przynajmnie teraz... Może po południu...
Odzywajcie się Łodzianki! Niech ten wątek żyje!
Pozdrawiamy! Ola i Olo! ;D

reklama
IRLANDIA, osrodek SANDRY cały czas istnieje.
Nie wiem jak było kiedys, ale teraz jest to osrodek chyba dla wyższych osobistości :).Bo chyba zwykłego człowieka nie stać na chociazby tygodniowy pobyt tam.Nie pamietam ile dokładnie kosztuje doba, tam, ale strasznie duzoooooooooooooooooooo :).
Mają tam chyba wszystko nawet własnych lekarzy(internista i pediatra).
Wszystko pięknie wyglada, ale ja osobiscie nie chciałbym spedzac tam wakacji.Wole domki, lub kwatery gdzie przebywa mniej osób.Nie lubie takich bloków, bo czuje sie jakbym nigdzie nie wyjeżdzała.
A my IrLandio kochana jęździmy na drugi koniec Pogorzelicy do ośrodka POLMOZBYTU.To jest na samym końcu Pogorzelicy.Chociaz pewnie w przyszłym roku juz tam nie pojedziemy, bo tez ile razy mozna zwiedzać to samo miejsce, i okoliczne miasteczka.Chociaz lubie tam jeździec, bo jest tam przyjemnie, osrodek zamkniety, położony w lesie, ciuchutko.Dla dzieci w sam raz.

No dziewczyny nareszcie sie do Nas przeniosłyscie.To dobrze.Im nas wiecej tym ciekawiej ;)

hej,witam wszystkich,jestem z łódzkiego a dokladnie z Kutna,fajnie ze jest taki watek,bede tu teraz zagladac czesciej.pozdrawiam z ten deszczowy dzionek

Dziewczynki!
Dziękuję za ciepłe przyjęcie! ;D

Irlandio!

Dziękujemy za całuski i obydwie z Zuzanką przesyłamy buziaczki dla ciebie i Olka. Nausea pisze na forum - dzieci urodzone w styczniu 2006r, czyli dokładnie tam gdzie ja. U niej i u Jaśka wszystko w porządku.

Miłego weekendu drogie łodzianki!

kasiulla23 pisze:
Karolina czytalam ze wracasz do pracy?? jak karmisz Antosia??
Wprowadzilismy Antosiowi nowości zaczęliśmy od jabłuszka potem była marchewka soczki teraz zupka warzywna no i kaszka bezmleczna.Od prawie dwóch tygodni dostaje mleko modyfikowane. A oprócz tego cycuś.
Więc przed wyjściem do pracy dam Antkowi cycusia podczas mojej nieobecności będzie dostawał już swoje menu i mleczko modyfikowane a jak wrócę ok.16.30 to dostanie cycusia. :) :) :) :)

reklama
witamy nowe łodzianki a w szczególności witam padiqq z imienniczką mojej córeczki :D

122050.jpg

Do góry