reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

Dzień dobry Łódź!
Witam nowe forumowiczki! Może forum bardziej się rozkręci?
Renee29 no to jak opinię padiqq znaszto już wszystko wiesz. Zreszta ja też Ci sporo napisałam o p. Prof! Nić się nie bój. Będzie OK!
Padiqq ucałuj corę! Fajnie, ze tu zajrzałaś. pojawiaj się porszę, częściej! A Magda - nausea - odzywa się? Może też tu zajrzy?
Mamusiuagusiu znam Pogorzelicę! Cudowne miejsce! Był tam ośrodek Sandry z Aleksandrowa. Jeżdziłam tam na obozy wakacyjne. To było na pograniczu Pogorzelicy i Niechorza. Ale teraz to pewnie wszystko się zmieniło. jak ja tam dawno nie byłam!
Buuu! Pada i znów nici ze spaceru... Przynajmnie teraz... Może po południu...
Odzywajcie się Łodzianki! Niech ten wątek żyje!
Pozdrawiamy! Ola i Olo! ;D

reklama
IRLANDIA, osrodek SANDRY cały czas istnieje.
Nie wiem jak było kiedys, ale teraz jest to osrodek chyba dla wyższych osobistości :).Bo chyba zwykłego człowieka nie stać na chociazby tygodniowy pobyt tam.Nie pamietam ile dokładnie kosztuje doba, tam, ale strasznie duzoooooooooooooooooooo :).
Mają tam chyba wszystko nawet własnych lekarzy(internista i pediatra).
Wszystko pięknie wyglada, ale ja osobiscie nie chciałbym spedzac tam wakacji.Wole domki, lub kwatery gdzie przebywa mniej osób.Nie lubie takich bloków, bo czuje sie jakbym nigdzie nie wyjeżdzała.
A my IrLandio kochana jęździmy na drugi koniec Pogorzelicy do ośrodka POLMOZBYTU.To jest na samym końcu Pogorzelicy.Chociaz pewnie w przyszłym roku juz tam nie pojedziemy, bo tez ile razy mozna zwiedzać to samo miejsce, i okoliczne miasteczka.Chociaz lubie tam jeździec, bo jest tam przyjemnie, osrodek zamkniety, położony w lesie, ciuchutko.Dla dzieci w sam raz.

No dziewczyny nareszcie sie do Nas przeniosłyscie.To dobrze.Im nas wiecej tym ciekawiej ;)

hej,witam wszystkich,jestem z łódzkiego a dokladnie z Kutna,fajnie ze jest taki watek,bede tu teraz zagladac czesciej.pozdrawiam z ten deszczowy dzionek

Dziewczynki!
Dziękuję za ciepłe przyjęcie! ;D

Irlandio!

Dziękujemy za całuski i obydwie z Zuzanką przesyłamy buziaczki dla ciebie i Olka. Nausea pisze na forum - dzieci urodzone w styczniu 2006r, czyli dokładnie tam gdzie ja. U niej i u Jaśka wszystko w porządku.

Miłego weekendu drogie łodzianki!

kasiulla23 pisze:
Karolina czytalam ze wracasz do pracy?? jak karmisz Antosia??
Wprowadzilismy Antosiowi nowości zaczęliśmy od jabłuszka potem była marchewka soczki teraz zupka warzywna no i kaszka bezmleczna.Od prawie dwóch tygodni dostaje mleko modyfikowane. A oprócz tego cycuś.
Więc przed wyjściem do pracy dam Antkowi cycusia podczas mojej nieobecności będzie dostawał już swoje menu i mleczko modyfikowane a jak wrócę ok.16.30 to dostanie cycusia. :) :) :) :)

reklama
witamy nowe łodzianki a w szczególności witam padiqq z imienniczką mojej córeczki :D

122050.jpg

Do góry