reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

Witajcie.
Faktycznie strasznie to cicho.
U nas w azsazdie nic ciekawego sie nie dzieje.
Siedzimy sobie w domciu, Oskar tłucze Kamila, i swojego starszego kuzyna.
W sobote mamy zaproszenie na grilla, i pewnie sie wybierzemy.

reklama
ale tu cicho ostatnio.... chyba wszyscy na wczasach się bawią :D
żeby troszkę się ruszyło powklejam pare fotek

116627.jpg

116628.jpg

116629.jpg

116630.jpg

116631.jpg

życzymy wszystkim udanych wakacji
dużo słońca w dzień i dużo deszczu i burz w nocy :D

mamusiaagusia udanego grilla :D

No jestesmy.
Cisza tu jak nie wiem.
Ja jutro, albo po jutrze powklejam pare zdjeć z wakacij.
My dzisiaj bylismy na basenie w Tuszynie(krytym).Kamilek odkrył uroki zjeżdzalni :)
Do tej pory nie był zbyt entuzjastycznie nastawiony do tego typu atrakcji.
A dziss nie mógł sie doczekać, jak tata z nim zjedzie.
Aha wczoraj Kamilek obejrzał tez lotnisko noca, i miła okazje podziwiac ladujący samolot.
Nasi znjomi u których bylismy, mieszkaja niedaleko Lublinka, i akurat około 22 przylatuje samolot z Londynu.Męska czesc towarzystwa poszła te cuda techniki obejrzeć( łącznie z psem płci męskej oczywiście)

witajcie
czy sa jakies dziewczyny z okolic lodzi a dokladnie na wschod od niej z brzezin lub okolic
czy tez jestem sama z tych stron??

zapomnialam o pytaniu jeszcze .
czy ktoras z was robila zakupy w hurtowni dla dzieci"SLON" na brukowej 6/8 ?jakie tam sa ceny w porownaniu z innymi sklepami?

JA TAM KUPIłAM WóZEK OK 300 Zł TANIEJ NIZ GDZIE INDZIEJ
a inne rzeczy trudno mi powiedzieć ale np skarpetki ok 6 zł
hurtownia jest dobrze zaopatrzona
musisz pojechać i ocenić :)

bylam ale patrzylam tylko ceny lozczek a teraz jadac na chcialabym juz pokupowac rzeczy dletgo pytam o ceny

ceny ubranek nie są rewelacyjnie niskie , ale jest taniej niż np. w Smyku
Ja kupowałam tam kosmetyki , ochraniacz na szczebelki łóżeczka, no i oczywiście łóżeczko i materacyk, przewijak wanienkę itp.i za te rzeczy nie przepłaciłam , jest jeszcze sklep Ami na ul. Zbąszyńskiej (dosłownie ulica prostopadła do Brukowej ) tam też jest wszystko polecam!

reklama
Czesć MIJA79.
Wiesz ja mieszkam w Łodzi na Olechowie.
Z Naszego Osiedla do Brzezin jest około 10 km( no moze troszke wiecej).
To nie duzo, biorąc pod uwage, ze jak ja jeżdże do rodziców na Radogoszcz to mam do pokonania trase 17 km.
Więc witamy Cię serdecznie.

Do góry