reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamusie z Łodzi

Hej :)

Wróciliśmy z działeczki i znów wyjeżdżamy :D A właściwie ja z Julką jadę nad morze bo staruszek będzie w delegacji w Londynie :( Niby ma do nas dolecieć ale czy trafi? ;D

Plotkuję więc tylko do przyszłej środy a potem Łódź adieu - witaj morze :D Byczę się kolejne 2 tygodnie!

MIJA79,
Ja mieszkam na Janowie i ode mnie jest do Brzezin już tylko 7 minut ;D

Pozdrowionka :)

reklama
Cześć {agnieszka} :)

Czasem zaglądamy do kolegi na działkę w Nowoslonej :)

Byłam wczoraj w kinie na "Skrzyni umarlaka" i koniec filmu to kiszka :( Troche mnie rozczarował :(

Sprzątanko, kąpanko, zakupowanko i jadę do Piotrkowa po Juleczkę - bardzo się stęskniłam a we wtorek, najpóźniej w środę kierunek Ustka i lenistwo na maksa :)

Pozdrawiam!

Oj ja tez pojechalbym znów nad morze.Na razie musi mi wystarczyc tylko basen.
W piatek bylismy z Oskarkiem na szczepieniu(odra, świnka,różyczka).
Oskar skrzywił sie w momencie ukłucia, i już.Nawet nie kwilnął.
Jaki dzielny chłopak, nie spodziewałam sie nawet.Wazy 12 kg, i ma 86,5cm długosci.Malutko przybył na wadze,ale to pewnie dlatego, ze przez te upały mniej jadł, no i ma teraz duzo wiecej ruchu.

Zazdroszczę wam,ja w tym roku nigdzie nie wyjechałam i nie wyjadę.Za rok z 10,11 miesięcznym dzieckim może,ale raczej z takim maluchem nie wypocznę.

Cześc Anetas.Fajnie, ze dobrze Wam sie wiedzie tam za oceanem.
Ruch na forum faktycznie kiepski, ale pewnie to spowodowane jest wakacjami.Tez sie czasami nie odzywam, bo przeciez sama ze sobą gadać nie bede :)Kto moze wieje nad wode, aby odetchnąc od upałów.
Akurat dzisiaj jest duzo chłodniej.Od rana popadało, a teraz niebo zachmurzone, a na termometrze 21 st.

reklama
Do góry