reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie robią zakupy :)

Na początku fajne były bodziaki zapinane z przodu, nie w kroku - bałam się tak wszystko przekładać przez rączki, głowę :-)

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Wydaje mi się ze w kroku są bardziej funkcjonalne. Jak zmieniasz pieluszke to nie wyjmujesz małego. Chyba ze od góry do dołu zapinane ;-)

Nie pamietalam jak to się nazywa - body kopertowe :-) genialna sprawa :-)

e8f105152605e410e8dd06c4a10d6acd.jpg

Genialne to jest :-) nie trzeba się martwić o główkę :-) no i łatwo dziecko przebrać :-)

I ja widziałam takie cudne rzeczy w tym stylu zapinania, ale nic jeszcze nie kupuję :D

Załączniki

• 1456234913975.jpg
    1456234913975.jpg
    68,3 KB · Wyświetleń: 130
  • 1456234938292.jpg
    1456234938292.jpg
    50,8 KB · Wyświetleń: 135
  • 1456234951091.jpg
    1456234951091.jpg
    85,4 KB · Wyświetleń: 133
Tam tez sa kapsle wiec sie zapina tylko takie ukryte w szwach z boku ;) wiec nic sie nie dzieje. Fajne bo jak dziecko kladlam na brzuchu to nic go nie cisnelo ;)

reklama
Do góry