reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Genna pianinko super sprawa :) bardzo chcielismy je kupić, ale mamy łóżeczko z Ikei bez szczebelków na końcach, tylko cała płyta i nie da się zamontować :( za to mamy tą matę Bright Starts co Madzi Marcysia i tam jest ten element do kopania, jak dziecko kopnie to rozlega się dźwięk i migają światełka na główką- u nas ta mata robi furorę! No i u nas tez bardzo sprawdziła się huśtawka Fisher Pricerainforest, a następny w kolejce jest koniecznie skoczek

Dziewczyny ostatnio rozmawiałysmy o ubrankach do chrztu, my właśnie skompletowaliśmy spód, ale wciąż szukamy fajnej kurteczki:

Załączniki

• 20150310_103017.jpg
    20150310_103017.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 52
  • 20150310_103113.jpg
    20150310_103113.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Mi sie marzy teraz synek ale chyba bedzie druga corcia. Dzis polowkowe trzymajcie kciuki kochane bo ja sram w gacie az brzuch mnie boli. Boje sie o to serduszko a plec to ostatnie o czym mysle...

Lenkabar ale przystojniaka chowasz w domq :) a fifi oczy ma jak 5 zł takie wielkie a jakie piękne :)

Lilka kciuki za badania !!!!! A moze bedzie jednak niespodzianka i synek :)
A te skoczko sa super ale zneczylismy dopiero po ok 6 miesiącu .

Dziewczynu rozumiem ze na wizycie po 6 tyg od porodu ginek sprawdza podwozie ? :p
A mnie od wczoraj bardzo boli w okolicy jajników i podbrzusze......mija juz prawie 5 tyg od porodu , nadal coś tam brudze , aaaaa i mam wrażenie ze jak mnie zszyli to zmniejszyli mi pewien otwór :p (przepraszam za szczegóły , ale kobity chyba mnie zrozumieją ) hahaha , mam problem ze zrobieniem nr 2 :p

Ostatnia edycja:
Lilka bardzo mocno trzymam kciuki :) wiem latwo powiedziec, ale nie stresuj sie tak bo na pewno wszystko jest w porządku. Daj koniecznie znac po ;) trzymam kciuki tez by spelnilo sue Twoje marzenie o synku, choć to faktycznie najmniej wazne :)

U nas dalszy ciag wsuwania przez Wiki ogromnych jak do tej pory ilości jedzonka :) tylko z mm ciągle walczy, jak daje butelke lub probuje karmić lyzeczka to macha rączkami i uderza jak mala bokserka by tylko nie trafili do Jej buziulki ;)

Lenkabar, ale przystojniak ulala ;)
Ten skoczek jest super :)

Genna, szykujesz się na przegląd do gina? Mi minęło już 6 tyg ale chyba w przyszłym tyg pójdę bo byłam i tak na wizycie między czasie.

A mnie wnerwila teściowa wrrr co za bezmyślność. Przyjechali i przywiozła małej coś (bo nie wiem jak to nazwać) z lumpeksu i to na 1,5~2 lata! Na jaki ch.... takie duże lumpy!? Kup jedną rzecz nową w odpowiednim rozmiarze a nie sterte lumpow na za rok. I jeszcze mi mówi że mam w kartonik chować. No tak super i kartonik na łóżku sobie postawię bo mam tyle miejsca...
Boziu! Sorki musiałam się wygadać ;)

reklama
Do góry