reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Genna pianinko super sprawa :) bardzo chcielismy je kupić, ale mamy łóżeczko z Ikei bez szczebelków na końcach, tylko cała płyta i nie da się zamontować :( za to mamy tą matę Bright Starts co Madzi Marcysia i tam jest ten element do kopania, jak dziecko kopnie to rozlega się dźwięk i migają światełka na główką- u nas ta mata robi furorę! No i u nas tez bardzo sprawdziła się huśtawka Fisher Pricerainforest, a następny w kolejce jest koniecznie skoczek

Dziewczyny ostatnio rozmawiałysmy o ubrankach do chrztu, my właśnie skompletowaliśmy spód, ale wciąż szukamy fajnej kurteczki:

Załączniki

• 20150310_103017.jpg
    20150310_103017.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 50
  • 20150310_103113.jpg
    20150310_103113.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 45
reklama
Mi sie marzy teraz synek ale chyba bedzie druga corcia. Dzis polowkowe trzymajcie kciuki kochane bo ja sram w gacie az brzuch mnie boli. Boje sie o to serduszko a plec to ostatnie o czym mysle...

Lenkabar ale przystojniaka chowasz w domq :) a fifi oczy ma jak 5 zł takie wielkie a jakie piękne :)

Lilka kciuki za badania !!!!! A moze bedzie jednak niespodzianka i synek :)
A te skoczko sa super ale zneczylismy dopiero po ok 6 miesiącu .

Dziewczynu rozumiem ze na wizycie po 6 tyg od porodu ginek sprawdza podwozie ? :p
A mnie od wczoraj bardzo boli w okolicy jajników i podbrzusze......mija juz prawie 5 tyg od porodu , nadal coś tam brudze , aaaaa i mam wrażenie ze jak mnie zszyli to zmniejszyli mi pewien otwór :p (przepraszam za szczegóły , ale kobity chyba mnie zrozumieją ) hahaha , mam problem ze zrobieniem nr 2 :p

Ostatnia edycja:
Lilka bardzo mocno trzymam kciuki :) wiem latwo powiedziec, ale nie stresuj sie tak bo na pewno wszystko jest w porządku. Daj koniecznie znac po ;) trzymam kciuki tez by spelnilo sue Twoje marzenie o synku, choć to faktycznie najmniej wazne :)

U nas dalszy ciag wsuwania przez Wiki ogromnych jak do tej pory ilości jedzonka :) tylko z mm ciągle walczy, jak daje butelke lub probuje karmić lyzeczka to macha rączkami i uderza jak mala bokserka by tylko nie trafili do Jej buziulki ;)

Lenkabar, ale przystojniak ulala ;)
Ten skoczek jest super :)

Genna, szykujesz się na przegląd do gina? Mi minęło już 6 tyg ale chyba w przyszłym tyg pójdę bo byłam i tak na wizycie między czasie.

A mnie wnerwila teściowa wrrr co za bezmyślność. Przyjechali i przywiozła małej coś (bo nie wiem jak to nazwać) z lumpeksu i to na 1,5~2 lata! Na jaki ch.... takie duże lumpy!? Kup jedną rzecz nową w odpowiednim rozmiarze a nie sterte lumpow na za rok. I jeszcze mi mówi że mam w kartonik chować. No tak super i kartonik na łóżku sobie postawię bo mam tyle miejsca...
Boziu! Sorki musiałam się wygadać ;)

reklama
Do góry