reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Mini marcysia miała badanie z piętki Ale na nie czeka się 3 tyg a ja na wypisie miałam że mam zrobić małej tej w 14 dobie więc to przesiewowe nie ma nic wspólnego z tarczyca. Spytaj swojej lekarki rodzinnej.

reklama
Dziewczyny musze kupic jakaś zabawkę , chyba karuzele , Franek jest juz tak aktywny , nie spi tyle , macha raczkami , nóżkami , podpowiedzieć co moesiecznemu dzieciaczkowi najlepiej ?

Ostatnia edycja:
Genna ja mam karuzele tiny love (chyba tak sie zwie) i moja jest zachwycona, nawet po 40 minut pod nia lezy i smieje sie jak szalona. Uwielbia ja. Zreszta z tego co wiem to dziewczyny tez ja polecaja:)

Ja mam fisher price z projektorem wczesniej mialam inna ale tak Hani sie podobala ze uchwyt nie wytrzymal i poszla do smieci. Mata edykacyjna to tez bardzo dobry pomysl Hanka uwielbia ja caly czas.

reklama
Genna mata edukacyjna jak najbardziej, ale troszkę później, w pierwszej kolejności karuzelka. My mamy fantastyczną Tiny Love wyspa marzeń. Bardzo polecam, a właściwie Filip poleca. Leci 6 miesiąc a On wciąż ją uwielbia :)

Do góry