reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Lilka gratuluję, kolejna kobietka w domu - super! :)

Esiek moja też lubi ale właśnie trochę zaczyna nam się rozpadac ;-) Poza tym wg. mnie jest za mała i za cienka -samej się na podłodze twardej położyć nie da ...
Rozważam właśnie zakup mega maty Fisher Price bo jest znowu w promocji na allegro za 99 zł. ... tylko mam jeszcze jeden ważny zakup -nosidełko biodrowe bo kręgosłup mi siada i muszę wybrać - niby wybór powinien być oczywisty ale wiadomo :zawstydzona/y:

Infinity daj link do tej mega maty. Mi tez padl kregoslup - chodze na cwiczenia na kregoslup i na pilates i jest lepiej polecam. A bylo tak ze nie moglam gosi podnosic.

Lilka gratuluje drugiej Corci :-) a jakie macie typy odnosnie imienia? :)

Jutro wybieram sie na wizyte do naszej lekarki po skierowanie na to badanie tsh. Przy okazji wypytam sie o to. Oczywiscie naczytalam sie w necie na ten temat i bardzo tego zaluje.... Mam nadzieje ze jest wszystko w porzadku.
Dziewczyny, ktore maja juz za soba pobranie krwi u dzieciatka:jak to przebiega? Czy trzyma sie dziecko tak samo jak przy szczepieniu? Skad ja pobieraja? Wiki miala juz pobierana krew, ale to bylo w szpitalu i wtedy to byla masakra bo pobierali z glowki, cale szczescie teraz juz tak nie bedzie.

Madzia mam jeszcze pytanie do Ciebie: jak zbijasz u Corci ten poziom tsh? Dajesz Jej jakis lek czy to jakos samo spada?

Ostatnia edycja:
Pola Liwia Karina .

Ja mialam tez isc z Hania na pobieranie krwi ale narazie zrezygnowalam bo tyle dzieci choruje a ja akurat nie mam zdrowej strony w osrodku .

Lilka gratuluję drugiej córeczki.

Mini nic nie robiłam z stu tylko musiałam sprawdzać jego poziom i marcysia niestety była już 3 razy klota. Dwa razy popierali z paluszka raz z piętki. Jeśli już będziesz musiała to daj malutkiej wcześniej dużo pić żeby rozrzedzic krew bo do tys 3 fiolki pobierają.

Gena zdjęcie zrobię jutro bo dzisiaj marcysia dała nam popalić od popołudnia ma lekki katar i nie za bardzo umie sobie z nim poradzić. Dziewczyny co podawać na katar takiemu maluchów bo my pojutrze wyjeżdżamy i nie chcę żeby jej się coś przypadało

Madzia dzięki za info z nr 2 :)
Lilka karmię poersią i nie wiem
Skąd ten ból , miałam taki na jajeczkowanie i na @ a teraz o co chodzi , tylko ból sprawia bezsensu :p

Lilka gratuluje drugiej dziewuchy , widac ze u ciebie to genetyczne przeznaczenie :) twoj M bedzie miał wesoło :)

Infinity ale cie macierzyństwo pochłonęło :) zaginęła w akcji :)

reklama
Do góry