reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Lenkabar dzięki :) matę mamy bo dostałam ale to jeszcze nie to , tylko trochę biedna ta mata. Miałam plan kupi taka co w "podłodze" tez ma stymulanty, cos szelesci , albo te puszyste no ale cóż . Znalazłam karuzele kubus puchatek, Kubuś Puchatek karuzela z balonikiem Tomy - NODIK.pl ma tez światełka , [Kubuś Puchatek karuzela z lampką nocną Tomy - NODIK.pl url=http://nodik.pl/kubus-puchatek-karuzela-z-lampka-nocna-tomy-p-2780.html]Kubuś Puchatek karuzela z lampką nocną Tomy - NODIK.pl[/url] tą tiny love podrozną oglądałam w necie ale zastanawiam sie nad tą co Lenkabar poleca . Aaaaa i jesXze wisiałam takie "poaninko" do łóżeczka , moj Franio bardzie rusza kopytkami dolnymi i pomyślałam ze bedzie super

Ostatnia edycja:
Ja mam mate z taka duza stojaca zyrafa i bardzo sobie chwale ta mate. Jako jedna z nielicznych ma melodie i kolorowe swiatelka. Poszukam nazwy to napisze.

Wydaje mi sie ze na to pianinko jest jeszcze za maly

Ja trz mam rainforest z fisher price i karuzele tiny love ja mam tą z odczepianym dołem ktpre pozniej moze sluzyc dziecku za radyjko moj maly tez ja uwielbia ale ostatnio malo lezy w lozeczku za to ostatnio hustawka ktpra mamy od poczatku to hit z taggies baby. Jak maly skonczy 6 mc to kupuje skoczka z fisher price jest super ;)
Od dwoch nocy moj Milosz zjada butle o 22 i nastepna dopiero o 8-8.30 szloda tylko ze b
udzi sie o 3 a potem o 5 i chce sie bawic :/

my mamy rainforest karuzelęz fisher prica taka zielona Marcysia bardzo ja lubi już dosyć długo się nią interesuje a zwłaszcza dzwieki natury. Matę mamy brigh stars taką gdzie tupie się nóżkami i ona gra ale mała zainteresowała się nią dopiero jakieś 1,5 mesiaca temu. A i mamy takiego misia z projektorem który śpiewa 4 kołysanki i malutka teraz sie nim bardzo zainteresowała. A najbardziej polecam tak zwany pałąk smiki ze smyka który stawia sie się nad dzieckiem on gra i ma taką fajną pomarańczową buźkę jak się nią kręci to malutka aż się zanosi. Można go postawić wszędzie na podłodze, w łóżeczku, na łóżku i zabieramy go jak wyjeżdżamy marcysia dostała go po skończeniu 2-go miesiaca i od razu się nim zainteresowała.

majka mozesz podać linko do tego skoczka bo też chcemy kupić.

majka a mozesz podać stronę do tego skoczka bo też zamierzam kupić jak skończy 6 miesiecy.

reklama
Do góry