reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Lenkabar dzięki :) matę mamy bo dostałam ale to jeszcze nie to , tylko trochę biedna ta mata. Miałam plan kupi taka co w "podłodze" tez ma stymulanty, cos szelesci , albo te puszyste no ale cóż . Znalazłam karuzele kubus puchatek, Kubuś Puchatek karuzela z balonikiem Tomy - NODIK.pl ma tez światełka , [Kubuś Puchatek karuzela z lampką nocną Tomy - NODIK.pl url=http://nodik.pl/kubus-puchatek-karuzela-z-lampka-nocna-tomy-p-2780.html]Kubuś Puchatek karuzela z lampką nocną Tomy - NODIK.pl[/url] tą tiny love podrozną oglądałam w necie ale zastanawiam sie nad tą co Lenkabar poleca . Aaaaa i jesXze wisiałam takie "poaninko" do łóżeczka , moj Franio bardzie rusza kopytkami dolnymi i pomyślałam ze bedzie super

Ostatnia edycja:
Ja mam mate z taka duza stojaca zyrafa i bardzo sobie chwale ta mate. Jako jedna z nielicznych ma melodie i kolorowe swiatelka. Poszukam nazwy to napisze.

Wydaje mi sie ze na to pianinko jest jeszcze za maly

Ja trz mam rainforest z fisher price i karuzele tiny love ja mam tą z odczepianym dołem ktpre pozniej moze sluzyc dziecku za radyjko moj maly tez ja uwielbia ale ostatnio malo lezy w lozeczku za to ostatnio hustawka ktpra mamy od poczatku to hit z taggies baby. Jak maly skonczy 6 mc to kupuje skoczka z fisher price jest super ;)
Od dwoch nocy moj Milosz zjada butle o 22 i nastepna dopiero o 8-8.30 szloda tylko ze b
udzi sie o 3 a potem o 5 i chce sie bawic :/

my mamy rainforest karuzelęz fisher prica taka zielona Marcysia bardzo ja lubi już dosyć długo się nią interesuje a zwłaszcza dzwieki natury. Matę mamy brigh stars taką gdzie tupie się nóżkami i ona gra ale mała zainteresowała się nią dopiero jakieś 1,5 mesiaca temu. A i mamy takiego misia z projektorem który śpiewa 4 kołysanki i malutka teraz sie nim bardzo zainteresowała. A najbardziej polecam tak zwany pałąk smiki ze smyka który stawia sie się nad dzieckiem on gra i ma taką fajną pomarańczową buźkę jak się nią kręci to malutka aż się zanosi. Można go postawić wszędzie na podłodze, w łóżeczku, na łóżku i zabieramy go jak wyjeżdżamy marcysia dostała go po skończeniu 2-go miesiaca i od razu się nim zainteresowała.

majka mozesz podać linko do tego skoczka bo też chcemy kupić.

majka a mozesz podać stronę do tego skoczka bo też zamierzam kupić jak skończy 6 miesiecy.

reklama
Do góry