reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Witam coraz mniej czasu na forum.
Anula gratulacje u mnie też spadało tętno i wiem co czułaś obserwuj teraz małą po często przy niedotlenieniu zdarza się obniżone napięcie mięśniowe. trzymaj się najgorszy pierwszy miesiąc. niestety clexany oddałam. Mój mały śpi od 18 o 21 pierwszej dałam butle zmienilam pampersa otworzyl oczko i śpi dalej to pewnie skok rozwojowy bo caly dzien byl markotny.na dodatek odsypia jeszcze chrciny i poranna rehabilitacje.
pytanie do smerfety czemu nie ma cię na naszej grupie facebookowej?
pozdrawiam ciepło

reklama
Medalikara, wielam szaro kremowa :-) właśnie lisek obudził sie na karmienie 0:55 , szybko popatrzyłam na godzinę i zobaczyłam 5:00 i juz sie ucieszyłam ze przespał tak długo a tu pierwsza dopiero ... Pewnie czeka mnie jeszcze pobudka nad ranem.

Dziewczyny mam takie pytanie czy któraś z Was przy udanym zabiegu in vitro, miała nacinaną otoczkę zarodka AH? Bo czytam różne opinie i już nie wiem czy to jest tak strasznie konieczne:tak: Będę wdzięczna za odpowiedź.

Kasik, Medalikara dzięki za info. Też wtedy kupie na allegro, zyrafki wyglądają na oryginalne. Chcę kupić 2 by jedną dac koleżance A przy tym wykorzystam bon z biedronki za płatność kartą visa

Magda dzięki za link. Na tel już trochę oglądałam ale nie znalazłam tam jeszcze info o wymiarach i terminie dostawy. Długo czekalas na dostawę?
Z cycem już lepiej, zator chyba zszedł ale pierś zmaltretowana. Pomogła jedynie pomoc męża ;-) ale lepsze to niż ropień i wysoka temperatura

Milena bo ja nie istnieje ;-)

Dziewczyny ja od dzisiaj istnieje ;) tzn zalozylam konto na fb bo widze ze wszystkoe aie tam przeniosly moge prosic o dopisanie? Jak mam to zrobic bo jestem zielona w tym temacie?

Lisek przybrał na wadze to co stracił plus jeszcze dodatkowe 230gr :)Mamy w miarę możliwości dawać mniej butelki ale jak to nie wiem jak mały tyle je a ja z pokarmem nie wyrabiam . Poza tym wszystko ok , juz ma 54.5cm .
Mamy dawać codziennie 6 kropel witaminy D , wy tez dajecie ??

Liskka super, ze lisek ladnie przybiera na wadze, w takim razie ulewanie to nic zlego. Daje Juniorowi witD3, ja akurat daje z DHA ale to niekonieczne, jak sie karmi piersia to powinno sie jeszcze K podawac.

Na dwojce leci piekny film: "Chce sie zyc". Pamietam jak bylam na nim w kinie, splakalam sie jak bobr. Scena gdzie glowny bohater mowi, ze nie jest roslina bardzo zapadla mi w pamieci. To wtedy postanowilam, ze jak sie dowiem, ze moje dziecko bedzie chore to i tak je urodze ... Ach, rycze nawet teraz na same wspomnienie. Dzisiaj w ogole jakas placzliwa jestem. M mnie wkurzyl az sie poplakalam :(

Ostatnia edycja:
reklama
Liskka ja też podaje d+k bo mm daje tylko na wieczór bo wieczorem brakuje mi w piersiach. Mała zjada z dwóch piersi i wczoraj i dziś dodatkowo 90 ml mm. Zdaje mi się że strasznie dużo zjada bo z piersi min 60 ml na pewno mam.

Dziewczyny a smakowalyscie mm które podajecie? Bebiko Nutriflor które podaje jest niesmaczne i myślę nad zmianą mm ale nie wiem na jakie? Ktoś gdzieś prowadzi degustacje mm? ;-)

A wiecie może co u Genny? Dawno się nie odzywala

Do góry