reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Dziewczyny co do karmienia to Piotruś je bardzo niespokojnie. Przerobilismy wszystkie rodzaje i wielkości smoczkow. Mleko pije dla alergików. Są karmienia, że jest spokojny. Generalnie wierci się, macha rączkami i nóżkami, wypluwa smoczek, za chwilę płacze, że głodny ;-)
Doszliśmy z mężem do wniosku, że w koncu z tego wyrośnie.

Medalikara, nabyłam poduszkę do karmienia która polecałas (poofi), jest świetna i taka milusia ;-)

Ed
Po wizycie jesteśmy u pediatry. Lisek przybrał 240gr, nie najgorzej ale powinien odzyskać juz wage z porodu a cos marnie mu to idzie. Za to urósł 1.5cm .
Mamy go nie budzić w nocy na karmienie, ma sam sie obudzić głodny . W ciagu dnia na zadanie lub max 3 godz liczone od początku karmienia.
Pępek jeszcze nam nie odpadł ale juz prawie ...

Ostatnia edycja:
w końcu mi też się udało trafić dobrą aukcję allegro:)

przyszedł dziś prezent dla Niuńka na dzień dziecka - autko kids jumbo gogogo - do nauki siedzenia z panelem interaktywnym:) upolowane nowe za 80 zł + przesyłka:)

WP_20150528_13_40_31_Pro[1].jpgWP_20150528_13_40_39_Pro[1].jpg

och aż się musiałam pochwalić:)

Załączniki

• WP_20150528_13_40_31_Pro[1].jpg
    WP_20150528_13_40_31_Pro[1].jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 60
  • WP_20150528_13_40_39_Pro[1].jpg
    WP_20150528_13_40_39_Pro[1].jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 81
ema51, słodki zestaw liskowy :D Lisek ma już liskowa kurtke i spiochy, tylko musi do nich urosnąć :-)

reklama
Kasik racja wszystkie urzeduja na fb, hehe.Ktos pisal o butelce madela calma, fakt wogole sie nie sprawdziła, mi służy do mieszania mleczka, bo ma zakretke☺a Hania pokochala do picia ostatnią zakupią z butelek czyli Tommy tipiee a reszta leży w szafce.Niestety u nas tez juz bylo nawet w porywach 6 godz snu noca, a mala sobie znowu przestawila i juz od jakichś 3 tygodni budzi sie po ukochanego cycusia co 2 godzinki, chyba juz do tego przywyklam, choc w dzien moglabym juz nie dawać bo ja do niego nie ciagnie tylko sie nim bawi, cisnie sutka az mleko leci a ona się chichra, kleczy przy mnie i sie tylko bawi. Szkoda , ze noca sobie przypomina, chcialam oszukac i dac wode z butli ale sie rozplakala

Do góry