reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Dziewczyny co do karmienia to Piotruś je bardzo niespokojnie. Przerobilismy wszystkie rodzaje i wielkości smoczkow. Mleko pije dla alergików. Są karmienia, że jest spokojny. Generalnie wierci się, macha rączkami i nóżkami, wypluwa smoczek, za chwilę płacze, że głodny ;-)
Doszliśmy z mężem do wniosku, że w koncu z tego wyrośnie.

Medalikara, nabyłam poduszkę do karmienia która polecałas (poofi), jest świetna i taka milusia ;-)

Ed
Po wizycie jesteśmy u pediatry. Lisek przybrał 240gr, nie najgorzej ale powinien odzyskać juz wage z porodu a cos marnie mu to idzie. Za to urósł 1.5cm .
Mamy go nie budzić w nocy na karmienie, ma sam sie obudzić głodny . W ciagu dnia na zadanie lub max 3 godz liczone od początku karmienia.
Pępek jeszcze nam nie odpadł ale juz prawie ...

Ostatnia edycja:
w końcu mi też się udało trafić dobrą aukcję allegro:)

przyszedł dziś prezent dla Niuńka na dzień dziecka - autko kids jumbo gogogo - do nauki siedzenia z panelem interaktywnym:) upolowane nowe za 80 zł + przesyłka:)

WP_20150528_13_40_31_Pro[1].jpgWP_20150528_13_40_39_Pro[1].jpg

och aż się musiałam pochwalić:)

Załączniki

• WP_20150528_13_40_31_Pro[1].jpg
    WP_20150528_13_40_31_Pro[1].jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 64
  • WP_20150528_13_40_39_Pro[1].jpg
    WP_20150528_13_40_39_Pro[1].jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 89
ema51, słodki zestaw liskowy :D Lisek ma już liskowa kurtke i spiochy, tylko musi do nich urosnąć :-)

reklama
Kasik racja wszystkie urzeduja na fb, hehe.Ktos pisal o butelce madela calma, fakt wogole sie nie sprawdziła, mi służy do mieszania mleczka, bo ma zakretke☺a Hania pokochala do picia ostatnią zakupią z butelek czyli Tommy tipiee a reszta leży w szafce.Niestety u nas tez juz bylo nawet w porywach 6 godz snu noca, a mala sobie znowu przestawila i juz od jakichś 3 tygodni budzi sie po ukochanego cycusia co 2 godzinki, chyba juz do tego przywyklam, choc w dzien moglabym juz nie dawać bo ja do niego nie ciagnie tylko sie nim bawi, cisnie sutka az mleko leci a ona się chichra, kleczy przy mnie i sie tylko bawi. Szkoda , ze noca sobie przypomina, chcialam oszukac i dac wode z butli ale sie rozplakala

Do góry