reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
My juz po.... uffff.... Nie bylo tak zle. Ale byla tez dziewczynka ktora plakala strasznie a byla szczepiona ta 5w1. Czyli tylko 2razy.

Sonia wazy 5800 i wszystkie pomiary na 97centylu. Jedyne co to ma za dlugie wiezadelko na jezyku, ale bardzo prawdobodobne ze to samo zniknie jak zacznie wkladac wszytko do buzi.

Emilia narazie doktor chce poczekac jak zacznie wkladac wszystko do buzi bo podobno wtedy czesto ono samo peka a jesli nie to bedziemy podcinac.

magda my ta na nfz. A wy?/

Magda byl spokoj teraz przez 15minut byl wielki placz ale udalo sie ja utulic mam nadzieje ze juz sie nie powtorzy.
A dzwigac jest co, tym bardziej ze to jej ulubione zajecie - bycie na rekach:-) Przynajmniej bede miec bocepsy jak kulturystka:-):-)

A jak Twoja @ ??

A Zosia na rękach nie lubi zbytnio. Woli leżeć i żeby z nią rozmawiać ;)
Moja @ już odpuściła taka skąpa i 3 dni tylko. Oj żeby tak zostało ;) a nie powódź przez 5 dni jak przed ciążą ;)

my też dziś po szczepieniu, na szczęście to ostatnie, następne jak malutka będzie miała 13-14 miesięcy. Bylo troszkę płaczu ale przeszło lepiej niż poprzednie. Zobaczymy jak będzie wieczorem moze tym razem bezgorączkowo.

reklama
Lenka mam pytanie do Ciebie. Ty chodziłaś z Fifim na rehabilitację jak Ci sie w tą literkę C wykręcał, nam p. doktor dziś dała skierowanie na rehabilitację zeby Marcysię troszkę podstymulować bo to leniuch jest i nie chce sie przekręcać na brzuszek. Powiedz gdzie chodziłaś i czy byłaś zadowolona. Nam p. doktor poleciła babkę.

Do góry