reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
infinity ja ci zaraz zmierze daj mi 30min. ale najlepiej powiedz mi dokladnie gdzie mierzyc? tam gdzie jest pupa i bioderka?

Esiek tam gdzie są stopy dziecka bo to będzie u nas najszersze miejsce przy czym u nas te stopy są zaraz za pupa ;) czyli jakies 5-10 cm od pupy w dół :)

Ostatnia edycja:
Infiniti ale stopki wychodza za siedzisko wiec spokojnie mala sie zmiesci a zeby latwiej bylo ja wsadzac to sobie sciagniesz tacke. A siedzonko jest dosc szerokie wiec chyba nie bedzie problemu.

infinity tak jak pisze majka - od kolan jest tak jakby juz pusto po bokach wiec nie masz ograniczenia. ale tam dzis masz pupe i uda jest szerokosc 30cm.

Majka tylko u nas aparat rozszerza nóżki i stopy są zaraz za końcem pupy, rozstawione mocno na boki. Normalnie są niżej i nie było by problemu a tak nie wiem czy boki nas nie ograniczą ...

Infiniti ja mysle ze sue zmiesci ale podjechala bym na Twoim miejscu do smyka moze masz gdzies nie daleko i wsadzila mala bo moze sie okazac ze.sue zmiesci ale bedzie jej ciasno albo nie wygodnie ;/ spr jeszcze chicco polly 2 w1 jak ogladałam w smyku to wydawało mi się wieksze ale moge sie mylic tylko ono jest chyba od 5 mc? Aha i nie wiem czy sprawdzałas ale ja znalazlam najtaniej na allegro albo w agito tez ostatnio była promocja i darmowa wysyłka ;)

Dzięki dziewczyny, musze chyba faktycznie na żywo sprawdzić bo u nas kolana są w sumie powyżej pupy a stopy tam gdzie mniej więcej normalnie kolanka albo i nawet wyżej i do tego zwrócone na zewnątrz więc robi się szeroko i to może wypaść jeszcze w wąskim miejscu jak patrze na zdjęcia fotelika :(
To się wstrzym i najpierw sprawdze. ..

Majka juz lepiej niż na początku ale widać że jej przeszkadza i ogranicza odkrywanie świata ....

reklama
Do góry