reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

Teoretycznie karmienie piersia powinno utrzymywac hormonybw ryzach i @ byc nie powinno ale wiadomo ze nie wszystko jest takie proste.

Magda jak ja bym rodzila sn to bym sie nie zabezpieczala a teraz po cc musze niestety uwazac:(

Esiek, lenka super ze dzieciaczki sa za wami, teraz tylko czekac jak powiedza MAMA:)

reklama
Moja też zaczęła gadać jak najeta czasami się nadziwić nie mogę że aż tyle i tak długo taki maluch potrafi :-) i najśmieszniejsze że wcześniej gadała sporadycznie i nie za długo aż gdzieś pod koniec 3 miesiąca jej się coś przedstawiło i teraz buzia się jej nie zamyka ;-)

A tych córeczek/synów mamusi to Wam zazdroszczę bo moja co prawda jest do mnie najbardziej przyzwyczajona z uwagi że spędza ze mną większość dnia ale nie upodobała sobie niestety ani wtulania się w mamusie ani rączek też nie wyciąga, choć to może jeszcze kwestia czasu ...

Genna a czemu podajesz sab simplex? Pisalas ze Franiu nie ma kolek. A moze zapobiegawczo?

U nas dziewczynki od wczoraj jak podalam Zosi Delicol jest zupełnie inaczej. Wieczorem juz sie tak nie pręzyla, popurtała sobie, zasnęla chwilę po 22, obudziła sie dopiero o 2:45 na karmienie i przewijanie, poźniej dopiero przed 6. Dziś też spokojna jest, właśnie słodko śpi w kołysce. Co ja bym bez Was zrobiła ;-).

reklama
Do góry