reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Zgrabny kawaler!
Mój pulpet to już 9300 :confused:

My po widzycie kontrolnej u neurologa.
Mówi, że mam zdrowe dziecko i nie trzeba już rehabilitować.:tak:

Wogóle to fajny facet :tak:

A my wczoraj byliśmy na kontrolnej wadze i mały ma 8800 czyli ok:tak::tak:
O to Sami ślicznie rośnie.

Mój pulpet to już 9300 :confused:

My po widzycie kontrolnej u neurologa.
Mówi, że mam zdrowe dziecko i nie trzeba już rehabilitować.:tak:

Wogóle to fajny facet :tak:
Ciesze się, że Izunia tak ładnie przybiera na wadze no i koniec rehabilitacji.
Teraz to wystrzeli z postepami ruchowymi jak nikt.

Przedwczoraj mieliśmy szczepienie, i tak:
wzrost - 75cm,
waga - 8250g

Wszystko w porządku!
Pięknie.

My mamy wizytkę umówioną na 5 sierpnia - zobaczymy czy się rozwija prawidłowo mój szkrabek.

A więc tak - wizyta kontrolna po ostatnich gorączkach udana.
Mały osłuchowo czysty, nosek też i gardziołko :tak:
Krostki jakie mu powychodziły to po części potówki no i uczuleniowe oraz ugryzienia od komara :wściekła/y: wciśnie się takie dziadostwo w dzień a później czai na zasłonkach, firankach i gdzie tam popadnie a w nocy buszuje i kąsa.

Jak nic zakupuję rajd na komary do kontaktu.

Mam też ograniczyć spacerki w słońcu czyli w upalne dni między 11.00-15.00
To wiedziałam, ale ciesze się, że znów wznowimy spacerki bo siedzienie w domku działa na mnie dołująco.

Nad morze jak najbardziej możemy jechać :-D:-D:-D już doczekać się nie mogę - tylko pogodę trza zamówić :tak::tak::tak:

Poza tym muszę odstawić małemu dania z marchewką - na dłoniach jest zażółcony czego ja oczywiście nie zauważyłam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Lekarka z lekka mnie zjechała :-p;-) a byłam u innej niż ostatnio.

Więc szykuję się do gotowania dla małego sama obiadków.
Poszukam przepisików i będę urozmaicać.

No to tyle z wiadomości lekarzowych.

Magda super ze wizytka udana.a ta marchewka sie nie przejmuj.teraz jest tyle warzyw swiezych ze mozesz przebierac;-)ja chyba w kapusniak uderze z mlodym:tak:ciekawe co on na to:tak:a co do komarow to mlody tez pogryziony:-(i znowu ma wysypke.albo to zmiana kremu albo chrupki kukurydziane bo ostatnio namietnie je, a krem zmienilam w ten sam dzien:confused:dzisiaj lece po ten co mial Emolium krem specjalny, a zmienilam na Hippa b o po balsamie ok bylo a teraz wogole caly wysypany:wściekła/y::-(

reklama
Magda super ze wizytka udana.a ta marchewka sie nie przejmuj.teraz jest tyle warzyw swiezych ze mozesz przebierac;-)ja chyba w kapusniak uderze z mlodym:tak:ciekawe co on na to:tak:a co do komarow to mlody tez pogryziony:-(i znowu ma wysypke.albo to zmiana kremu albo chrupki kukurydziane bo ostatnio namietnie je, a krem zmienilam w ten sam dzien:confused:dzisiaj lece po ten co mial Emolium krem specjalny, a zmienilam na Hippa b o po balsamie ok bylo a teraz wogole caly wysypany:wściekła/y::-(
No właśnie, czy moge maluchom podawać to samo co jedzą dzieci urodzone o czasie czy jeszcze się wstrzymać. Obecnie jedzą tylko delikatne zupy warzywne, chałkę z dżemem, no i mleko z kaszką...

Do góry