reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

A my jutro bedziemy sie dokladnie wazyc i mierzyc i az sie boje!! Zocha tez byla grubciem, ale nosic taki ciezar teraz....
Patrycja i on na cycu!!!!!! Ja nie moge....ale na zdjeciach nie widac ze to taki klocuszek:tak:

reklama
Ania masowałam przed każdą zmiana pieluchy i były krople Tobrex (3 mg tobramycinum)
Magda bo on jest nabity

No a ja wczoraj zmierzyłam Kacperka i ma 76cm. Ostatnio bardzo przystopował zarówno z wagą dalej 9400 i z wzrostem. A wcześniej szedł jak torpeda. Właśnie zajrzałam do siatek centylowych i wagowo jest na 50 a wzrostowo powyżej 90. To w jakim centylu są wasze dzieci powyżej 80 cm :szok: Normalnie szok :-)

No a ja wczoraj zmierzyłam Kacperka i ma 76cm. Ostatnio bardzo przystopował zarówno z wagą dalej 9400 i z wzrostem. A wcześniej szedł jak torpeda. Właśnie zajrzałam do siatek centylowych i wagowo jest na 50 a wzrostowo powyżej 90. To w jakim centylu są wasze dzieci powyżej 80 cm :szok: Normalnie szok :-)
No właśnie u nas jest ten problem że siatka centylowa wzrostu jest jakby za mała:-D:-D:-D
9500 i 80 cm:-p

No a ja gupol na glownym napisalam, ale jeszcze raz napisze tutaj, mlody wazy 9500 i mierzy 82 cm, urusl 23 cm w ciagu prawie 8 miesiecy!!!!! wydajemi sie to strasznie duzo...

Marma Kacpero teraz dużo spala- nie martw się. Jest ok.
Czarna
a Aphtin ponoć od 5 roku i nikt się nie czepia. Hmm.

Dobra, bo się nie zachowałam i na głównym wpisałam: Tuśka waży 6930, mierzy 69 cm. Wzrostowo 25 centyl, wagowo 3 centyl.

reklama
Do góry