reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

A my jutro bedziemy sie dokladnie wazyc i mierzyc i az sie boje!! Zocha tez byla grubciem, ale nosic taki ciezar teraz....
Patrycja i on na cycu!!!!!! Ja nie moge....ale na zdjeciach nie widac ze to taki klocuszek:tak:

reklama
Ania masowałam przed każdą zmiana pieluchy i były krople Tobrex (3 mg tobramycinum)
Magda bo on jest nabity

No a ja wczoraj zmierzyłam Kacperka i ma 76cm. Ostatnio bardzo przystopował zarówno z wagą dalej 9400 i z wzrostem. A wcześniej szedł jak torpeda. Właśnie zajrzałam do siatek centylowych i wagowo jest na 50 a wzrostowo powyżej 90. To w jakim centylu są wasze dzieci powyżej 80 cm :szok: Normalnie szok :-)

No a ja wczoraj zmierzyłam Kacperka i ma 76cm. Ostatnio bardzo przystopował zarówno z wagą dalej 9400 i z wzrostem. A wcześniej szedł jak torpeda. Właśnie zajrzałam do siatek centylowych i wagowo jest na 50 a wzrostowo powyżej 90. To w jakim centylu są wasze dzieci powyżej 80 cm :szok: Normalnie szok :-)
No właśnie u nas jest ten problem że siatka centylowa wzrostu jest jakby za mała:-D:-D:-D
9500 i 80 cm:-p

No a ja gupol na glownym napisalam, ale jeszcze raz napisze tutaj, mlody wazy 9500 i mierzy 82 cm, urusl 23 cm w ciagu prawie 8 miesiecy!!!!! wydajemi sie to strasznie duzo...

Marma Kacpero teraz dużo spala- nie martw się. Jest ok.
Czarna
a Aphtin ponoć od 5 roku i nikt się nie czepia. Hmm.

Dobra, bo się nie zachowałam i na głównym wpisałam: Tuśka waży 6930, mierzy 69 cm. Wzrostowo 25 centyl, wagowo 3 centyl.

reklama
Do góry