reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
O to Sami ślicznie rośnie.A my wczoraj byliśmy na kontrolnej wadze i mały ma 8800 czyli ok
Ciesze się, że Izunia tak ładnie przybiera na wadze no i koniec rehabilitacji.Mój pulpet to już 9300
My po widzycie kontrolnej u neurologa.
Mówi, że mam zdrowe dziecko i nie trzeba już rehabilitować.
Wogóle to fajny facet
Teraz to wystrzeli z postepami ruchowymi jak nikt.
Pięknie.Przedwczoraj mieliśmy szczepienie, i tak:
wzrost - 75cm,
waga - 8250g
Wszystko w porządku!
My mamy wizytkę umówioną na 5 sierpnia - zobaczymy czy się rozwija prawidłowo mój szkrabek.
magdziunia
Październikowa Mama'08
A więc tak - wizyta kontrolna po ostatnich gorączkach udana.
Mały osłuchowo czysty, nosek też i gardziołko
Krostki jakie mu powychodziły to po części potówki no i uczuleniowe oraz ugryzienia od komara wciśnie się takie dziadostwo w dzień a później czai na zasłonkach, firankach i gdzie tam popadnie a w nocy buszuje i kąsa.
Jak nic zakupuję rajd na komary do kontaktu.
Mam też ograniczyć spacerki w słońcu czyli w upalne dni między 11.00-15.00
To wiedziałam, ale ciesze się, że znów wznowimy spacerki bo siedzienie w domku działa na mnie dołująco.
Nad morze jak najbardziej możemy jechać już doczekać się nie mogę - tylko pogodę trza zamówić
Poza tym muszę odstawić małemu dania z marchewką - na dłoniach jest zażółcony czego ja oczywiście nie zauważyłam
Lekarka z lekka mnie zjechała ;-) a byłam u innej niż ostatnio.
Więc szykuję się do gotowania dla małego sama obiadków.
Poszukam przepisików i będę urozmaicać.
No to tyle z wiadomości lekarzowych.
Mały osłuchowo czysty, nosek też i gardziołko
Krostki jakie mu powychodziły to po części potówki no i uczuleniowe oraz ugryzienia od komara wciśnie się takie dziadostwo w dzień a później czai na zasłonkach, firankach i gdzie tam popadnie a w nocy buszuje i kąsa.
Jak nic zakupuję rajd na komary do kontaktu.
Mam też ograniczyć spacerki w słońcu czyli w upalne dni między 11.00-15.00
To wiedziałam, ale ciesze się, że znów wznowimy spacerki bo siedzienie w domku działa na mnie dołująco.
Nad morze jak najbardziej możemy jechać już doczekać się nie mogę - tylko pogodę trza zamówić
Poza tym muszę odstawić małemu dania z marchewką - na dłoniach jest zażółcony czego ja oczywiście nie zauważyłam
Lekarka z lekka mnie zjechała ;-) a byłam u innej niż ostatnio.
Więc szykuję się do gotowania dla małego sama obiadków.
Poszukam przepisików i będę urozmaicać.
No to tyle z wiadomości lekarzowych.
magdziunia
Październikowa Mama'08
Udana teraz spokojniejsza jestem.
blond_20
Czarownica
Magda super ze wizytka udana.a ta marchewka sie nie przejmuj.teraz jest tyle warzyw swiezych ze mozesz przebierac;-)ja chyba w kapusniak uderze z mlodymciekawe co on na toa co do komarow to mlody tez pogryziony:-(i znowu ma wysypke.albo to zmiana kremu albo chrupki kukurydziane bo ostatnio namietnie je, a krem zmienilam w ten sam dziendzisiaj lece po ten co mial Emolium krem specjalny, a zmienilam na Hippa b o po balsamie ok bylo a teraz wogole caly wysypany:-(
reklama
aga1480
mama 3 muszkieterów
No właśnie, czy moge maluchom podawać to samo co jedzą dzieci urodzone o czasie czy jeszcze się wstrzymać. Obecnie jedzą tylko delikatne zupy warzywne, chałkę z dżemem, no i mleko z kaszką...Magda super ze wizytka udana.a ta marchewka sie nie przejmuj.teraz jest tyle warzyw swiezych ze mozesz przebierac;-)ja chyba w kapusniak uderze z mlodymciekawe co on na toa co do komarow to mlody tez pogryziony:-(i znowu ma wysypke.albo to zmiana kremu albo chrupki kukurydziane bo ostatnio namietnie je, a krem zmienilam w ten sam dziendzisiaj lece po ten co mial Emolium krem specjalny, a zmienilam na Hippa b o po balsamie ok bylo a teraz wogole caly wysypany:-(