reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
No ja tez musze tego krochmalu użyc w koncu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobra zaczełam przemywac malutkeimu buziunie tym krochmalem zobaczymy po tygodniu czy sa rezultaty. A jak nie szukam dermatologa;-)

Ostatnia edycja:
No i w koncu mlodego nam zaszczepili...Wazy na dzien dzisiejszy 10 kg (!!!!!) nie zmierzyli go dzisiaj bo dzieci bylo mnustwo, no i dostal dwie szczepionki zeby nadgonic te szczepienia troszke. Pierwszego uklucia nawet nie poczul i nie zaplakal, a drugie toszke sie pokrecil ale dramatu tez nie bylo.
Za to zocha dala popis, nic jej nie robili jeszcze a ta juz lzy w oczach miala, ale powiedziala ze samo szczepienie nie bolalo wiec nagroda sie nalezala:tak:
Ponoc trojki u gory na dniach maja wyjsc i nadole kolejne dwa zabki tez, chociaz ja tam na dole nic poza jedynkami nie widze;-) No ale lekarzem nie jestem:tak:
Stasiulina rozwija sie bardzo dobrze, naczyniaczek na pleckach sie zmniejsza wiec tez nic nie robimy tylko obserwujemy i czekamy mozesam zniknie. Oby dzisiaj same takie dobre wiadomosci byly:tak:

no no Magda gratuluje w koncu sie udalo:-)
my dzisiaj tez po lekarzu.mlody wazy 10,480 i kurcze przez 2 miechy nic nie przytyl tylko schudl 100 gr....ona mowi ze nic sie nie dzieje bo i tak oogromny jest no ale cos jednak nie tak.moze on dlatego tk placze bo glodny...no ale wiecej nie chce....aha i zjebki dostalam ze napletka nie sciagam.....to jej powiedzialam ze nkazdy co innego mowi.a ona dokladnie go obejrzala i powiedziala ze nie kazdemu dziecku trzeba ale jemu tak bo ma tam za wasko....a ja mowie ze nikt w sumie tego na zadnej wizycie tak dokladnie go nie ogladal i moze dlatego.

Zostaw napletek w spokoju!!!!!!!! Ja byłam z młodym na chirurgi i powiedzieli że teraz tego się już nie robi bo ponoć tylko gorsze komplikacje są. Ponoć w razie W lepiej naciąć jak maluch ma 4 latka.

no ja wlasnie roznie slyszalam.ona mi powiedziala ze mam to robic zeby zabiegu nie musial miec tylko po kapieli....mi jest jakos glupio szczerze mowic...moze to glupio brzmi ale jakos nie moge...:/

Z tego co wiem to przez pierwsze kilka miesiecy trzeba, a teraz to raz w tygodniu wystarczy i z reguły Patryk jak jest w weekend to leciutko sciaga przy kapieli. Tak mysle ze troche trzeba chociaz sciagnac zeby umyc, bo przeciez tam sie tez brud zbiera.

MAGDASF gratki dobrych wiesci :-)
ASIU ja sie na napletkach nie znam hihi Ale moze Martynka ma racje ze tam sie brud zbiera i chocby dla umycia brudu trzeba go sciagnac ?

reklama
Magdasf GRATKI oby teraz juz kazde szczepienie odbywało sie w terminie:tak::tak::tak:
Asia hmmm u nas tez raz mówia sciagac innym razem nie:sorry2::sorry2: ja szczerze jak sobie przypomne to w czasie kapieli troszke sciagam ale i tak nie wiem czy dobrze to robie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry