reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
No ja tez musze tego krochmalu użyc w koncu:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobra zaczełam przemywac malutkeimu buziunie tym krochmalem zobaczymy po tygodniu czy sa rezultaty. A jak nie szukam dermatologa;-)

Ostatnia edycja:
No i w koncu mlodego nam zaszczepili...Wazy na dzien dzisiejszy 10 kg (!!!!!) nie zmierzyli go dzisiaj bo dzieci bylo mnustwo, no i dostal dwie szczepionki zeby nadgonic te szczepienia troszke. Pierwszego uklucia nawet nie poczul i nie zaplakal, a drugie toszke sie pokrecil ale dramatu tez nie bylo.
Za to zocha dala popis, nic jej nie robili jeszcze a ta juz lzy w oczach miala, ale powiedziala ze samo szczepienie nie bolalo wiec nagroda sie nalezala:tak:
Ponoc trojki u gory na dniach maja wyjsc i nadole kolejne dwa zabki tez, chociaz ja tam na dole nic poza jedynkami nie widze;-) No ale lekarzem nie jestem:tak:
Stasiulina rozwija sie bardzo dobrze, naczyniaczek na pleckach sie zmniejsza wiec tez nic nie robimy tylko obserwujemy i czekamy mozesam zniknie. Oby dzisiaj same takie dobre wiadomosci byly:tak:

no no Magda gratuluje w koncu sie udalo:-)
my dzisiaj tez po lekarzu.mlody wazy 10,480 i kurcze przez 2 miechy nic nie przytyl tylko schudl 100 gr....ona mowi ze nic sie nie dzieje bo i tak oogromny jest no ale cos jednak nie tak.moze on dlatego tk placze bo glodny...no ale wiecej nie chce....aha i zjebki dostalam ze napletka nie sciagam.....to jej powiedzialam ze nkazdy co innego mowi.a ona dokladnie go obejrzala i powiedziala ze nie kazdemu dziecku trzeba ale jemu tak bo ma tam za wasko....a ja mowie ze nikt w sumie tego na zadnej wizycie tak dokladnie go nie ogladal i moze dlatego.

Zostaw napletek w spokoju!!!!!!!! Ja byłam z młodym na chirurgi i powiedzieli że teraz tego się już nie robi bo ponoć tylko gorsze komplikacje są. Ponoć w razie W lepiej naciąć jak maluch ma 4 latka.

no ja wlasnie roznie slyszalam.ona mi powiedziala ze mam to robic zeby zabiegu nie musial miec tylko po kapieli....mi jest jakos glupio szczerze mowic...moze to glupio brzmi ale jakos nie moge...:/

Z tego co wiem to przez pierwsze kilka miesiecy trzeba, a teraz to raz w tygodniu wystarczy i z reguły Patryk jak jest w weekend to leciutko sciaga przy kapieli. Tak mysle ze troche trzeba chociaz sciagnac zeby umyc, bo przeciez tam sie tez brud zbiera.

MAGDASF gratki dobrych wiesci :-)
ASIU ja sie na napletkach nie znam hihi Ale moze Martynka ma racje ze tam sie brud zbiera i chocby dla umycia brudu trzeba go sciagnac ?

reklama
Magdasf GRATKI oby teraz juz kazde szczepienie odbywało sie w terminie:tak::tak::tak:
Asia hmmm u nas tez raz mówia sciagac innym razem nie:sorry2::sorry2: ja szczerze jak sobie przypomne to w czasie kapieli troszke sciagam ale i tak nie wiem czy dobrze to robie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry