reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czarna juz pisze wsio jest oki zajzalam najpierw na watek glowny
Dzidzia lezala i ruszala nozkami i raczkami i dawala raczki do buzi MAM NA PLYCIE dvd nagrane to usg .
Przeziernosc karkowa 1,7 mm i martwie sie czy nie za duzo troche ale on mierzy
a pozniej na kompa to wprowadzal i komputer na tej podstawie wyliczal ryzyko
i ma 1 na iles tam tysiecy wiec male ale dla pewnoesci moj gin kazdej pobiera
krew po takim usg ale nie wiem czy to jest ten test PAPA czy zwykle pobranie krwi
i zwykle badanie tej krwi nie wiem zapomnialam zapytac ,ale jest oki .
Na koncu pisze ze stweirdzono brak podwyzszonego ryzyka wastapienia aberracji chromosomalnych w oparciu o usg .
Czarna moze pamietasz albo masz napisane jaka mialas przeziernosc karkowa?
Dzidzia lezala i ruszala nozkami i raczkami i dawala raczki do buzi MAM NA PLYCIE dvd nagrane to usg .
Przeziernosc karkowa 1,7 mm i martwie sie czy nie za duzo troche ale on mierzy
a pozniej na kompa to wprowadzal i komputer na tej podstawie wyliczal ryzyko
i ma 1 na iles tam tysiecy wiec male ale dla pewnoesci moj gin kazdej pobiera
krew po takim usg ale nie wiem czy to jest ten test PAPA czy zwykle pobranie krwi
i zwykle badanie tej krwi nie wiem zapomnialam zapytac ,ale jest oki .
Na koncu pisze ze stweirdzono brak podwyzszonego ryzyka wastapienia aberracji chromosomalnych w oparciu o usg .
Czarna moze pamietasz albo masz napisane jaka mialas przeziernosc karkowa?
Andzia 21
Październikowe mamy'08
A oto zdjęcia mojej dzidzi z 15 kwietnia z usg
jak mi doktorka robiła usg to dzidzia sobie założyła nóżke na nóżke ,że aż pielęgniarkę wołała ,żeby zobaczyła . Takie maleństwo a takie mądre :-)
jak mi doktorka robiła usg to dzidzia sobie założyła nóżke na nóżke ,że aż pielęgniarkę wołała ,żeby zobaczyła . Takie maleństwo a takie mądre :-)
reklama
aga1480
mama 3 muszkieterów
cześć dziewczyny. dawno mnie tu nie było ale z moim synem w szpitalu byłam. Przezyłam szok! Bylam na usg genetycznym i okaza lo się że mam bliźniaki! ale bardzo sie martwie o drugiego dzidziusia ponieważ ma przestrzeń płynową w okolicy karku, wszystkie inne parametry są ok, lekarz powiedział że to może być po moim przeziębieniu i się wchłonie ale i tak barzo się martwię...