reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Czarna juz pisze wsio jest oki zajzalam najpierw na watek glowny :tak:
Dzidzia lezala i ruszala nozkami i raczkami i dawala raczki do buzi MAM NA PLYCIE dvd nagrane to usg :-D.
Przeziernosc karkowa 1,7 mm i martwie sie czy nie za duzo troche :wściekła/y: ale on mierzy
a pozniej na kompa to wprowadzal i komputer na tej podstawie wyliczal ryzyko
i ma 1 na iles tam tysiecy wiec male ale dla pewnoesci moj gin kazdej pobiera
krew po takim usg ale nie wiem czy to jest ten test PAPA czy zwykle pobranie krwi
i zwykle badanie tej krwi nie wiem zapomnialam zapytac ,ale jest oki .
Na koncu pisze ze stweirdzono brak podwyzszonego ryzyka wastapienia aberracji chromosomalnych w oparciu o usg :-D.

Czarna moze pamietasz albo masz napisane jaka mialas przeziernosc karkowa?

Dorotka1234... Gratulowałam Ci na głównym ale i tu pogratuluje. Ciesze sie ze wzytko dobrze wyszło i mam nadzieje ze juz bedziesz spokojniejsza. Co do mojej przezierności wynosiła 1,2 (specjalnie spojrzałam w karcie:-p)

CZARNA79 Dzieki!! też już szukałam.Wysłałam Ci na gg pytanko ale jesteś niedostępna.Sorki za te ciągłe pytania ale jak dodać zdjecie brzuszka? na wątek o naszych brzusiach

Minisia widze ze Kaka przyszła z pomocą;-)
I nie przepraszaj za pytania po to tu jestesmy aby sobie nawzajem pomagac, wspierać, plotkować sie itp

A oto zdjęcia mojej dzidzi z 15 kwietnia z usg
zdjpq6.jpg

jak mi doktorka robiła usg to dzidzia sobie założyła nóżke na nóżke ,że aż pielęgniarkę wołała ,żeby zobaczyła :-D . Takie maleństwo a takie mądre :-)
zdj2te3.jpg

reklama
cześć dziewczyny. dawno mnie tu nie było ale z moim synem w szpitalu byłam. Przezyłam szok! Bylam na usg genetycznym i okaza lo się że mam bliźniaki! ale bardzo sie martwie o drugiego dzidziusia ponieważ ma przestrzeń płynową w okolicy karku, wszystkie inne parametry są ok, lekarz powiedział że to może być po moim przeziębieniu i się wchłonie ale i tak barzo się martwię...

Do góry