reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Minisia ale duży maluszek prawie 2x taki jak mój. Nie dziwota ze juz czujesz ze kopie:tak: Ale fakt takie maluszki bardzooooo szybko rosną:tak: Co do frytek to są to mamusie które wrecz je uwielbiaja:-D
Kaka u nas ni ma takich paczuszek. Dostaniesz takie dwie ale po porodzie (chyba ze sie cos pozmienia:-p)

reklama
A to moja dzidzia - zaczął się 14tc i ma juz 7,5 cm a co najważniejsze ZDROWA :))))))) Pozdrawiam wszystkie przyszłe mamy:tak:

Załączniki

• DSC00048.JPG
    DSC00048.JPG
    81,9 KB · Wyświetleń: 43
piękne te wasze dzidzie :-)
aga1480 gratuluje bliźniaków :-) napewno wszystko bedzie dobrze
mirabelka73 ja tez miałam taka cicha nadzieję ,że może 2 będzie ale okazało sie że jedno :-)

Ja też dzisiaj po wizycie u gina:-) Jestem zadowolona, dzidziuś ma się dobrze, spał sobie z zaciśniętymi paluszkami na łożysku- tak lekarz mówił...Tylko że nie wiem czy nie przeniosę się na wrześniowe mamusie bo to jakiś "pudzian" junior tam rośnie. ;-)Dzisiaj miał ok 20 cm!!! I lekarz juz teraz mówi że może urodzić się jeszcze we wrześniu...Ale chyba do Was bardziej się przywiązałam więc zostaje na październiku:-) Jak zeskanuję fotkę to wkleję. Pozdrawiam ciepło.

WOW Antuanett ale wielkoludka masz ale najwazniejsze ze zdrowiutki. Wielkościowo to wypada na UWAGA 23 tydzień!!!!:szok: Normalnie szok. Może ty z poczatka września jesteś:-p:rofl2:. A co do ucieczki na wrzesniówki to nawet nie myśl. Napewno nie tylko ty sie "rozpakujesz" we wrzesniu wiec spoko. I czekam z niecierpliwoscią na fotke

reklama
Do góry