reklama
mirabelka73
Październikowe mamy'08
śliczne nowe dzidziusie w naszej galeri sie pojawiają, gratuluję dziewczyny
aga zaufaj lekarzowi, na pewno jesteś pod dobrą opieką i wszystko się unormuje; fajnie że masz bliźnięta, na pewno było to szokiem początkowo ale wszystko będzie dobrze. Ja ze względu na okazały brzuszek od początku ciąży miałam wrażenie że będzie dwójeczka i nadzieję też przy pierwszym usg męczyłam lekarza żeby drugiego malucha znalazł :-)
aga zaufaj lekarzowi, na pewno jesteś pod dobrą opieką i wszystko się unormuje; fajnie że masz bliźnięta, na pewno było to szokiem początkowo ale wszystko będzie dobrze. Ja ze względu na okazały brzuszek od początku ciąży miałam wrażenie że będzie dwójeczka i nadzieję też przy pierwszym usg męczyłam lekarza żeby drugiego malucha znalazł :-)
Oto dzidzia 12t6d, ma już 7,5cm.
Genetyczne za tydzien ale wczoraj zrobiła mi takie wstępne i oto wyniki: mózg proporcjonalny, kość nosowa obecna, przezierność 1mm, podniebienie wykształcone, pępowina prawidłowo osadzona, serduszko 150/min Jestem taka szczęśliwa!!!!!!
Genetyczne za tydzien ale wczoraj zrobiła mi takie wstępne i oto wyniki: mózg proporcjonalny, kość nosowa obecna, przezierność 1mm, podniebienie wykształcone, pępowina prawidłowo osadzona, serduszko 150/min Jestem taka szczęśliwa!!!!!!
Załączniki
Antuanet24
Październikowe mamy'08
anula1975 świetna fotka! Dzidzia śliczna;-)Cieszę się że dobrze się rozwija i rośnie.Pozdrawiam ciepło.
Witam Was! i ja wróciłam z dzisiejszej wizyty u gina zadowolona!!! co prawda nie znam jeszcze płci ale nie to najważniejsze! za to z badania USG wynika że mam zdrowiutkuego i prawidłowo się rozwijającego maluszka!!!!!!!!!!który ma całe 12 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na następnej wizycie będe miała nagrane na płycie USG. Dostałam dziś paczuszke dla przyszłej mamusi min.butelke avent, pampersa, mnóstwo gazet,płyn do prania ciuszków a dla tatusia maszynke WILKINSON aby nie ranił maluszka zarostem podczas pocałunków.:-)
No foteczki nie mam:-(bo ma podłaczony odtwarzacz VHS a przez to robić zdjeć nie może, ale obiecał na nastepnej wizycie nagrać mi plytke bo bedzie miec bardziej nowoczesne USG i bedzie dopatrywał sie płci! a paczuszka właśnie od niego! Hej ma ktoś ochote na frytki mój maż włanie robi ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!do Ostrowa Wlkp.
reklama