reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
śliczne nowe dzidziusie w naszej galeri sie pojawiają, gratuluję dziewczyny
aga zaufaj lekarzowi, na pewno jesteś pod dobrą opieką i wszystko się unormuje; fajnie że masz bliźnięta, na pewno było to szokiem początkowo ale wszystko będzie dobrze. Ja ze względu na okazały brzuszek od początku ciąży miałam wrażenie że będzie dwójeczka i nadzieję też :tak: przy pierwszym usg męczyłam lekarza żeby drugiego malucha znalazł :-)

Oto dzidzia 12t6d, ma już 7,5cm.
Genetyczne za tydzien ale wczoraj zrobiła mi takie wstępne i oto wyniki: mózg proporcjonalny, kość nosowa obecna, przezierność 1mm, podniebienie wykształcone, pępowina prawidłowo osadzona, serduszko 150/min :-D Jestem taka szczęśliwa!!!!!!

Załączniki

• 2 002.jpg
    2 002.jpg
    49,9 KB · Wyświetleń: 46
Kolejny piękny i ZDROWY październikowy maluszek. Bardzo się ciesze i wierze ze jestescie bardzo szczesliwi bo macie ku temu powody:tak:

Witam Was! i ja wróciłam z dzisiejszej wizyty u gina zadowolona!!! co prawda nie znam jeszcze płci ale nie to najważniejsze! za to z badania USG wynika że mam zdrowiutkuego i prawidłowo się rozwijającego maluszka!!!!!!!!!!który ma całe 12 cm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na następnej wizycie będe miała nagrane na płycie USG. Dostałam dziś paczuszke dla przyszłej mamusi min.butelke avent, pampersa, mnóstwo gazet,płyn do prania ciuszków a dla tatusia maszynke WILKINSON aby nie ranił maluszka zarostem podczas pocałunków.:-)

No foteczki nie mam:-(bo ma podłaczony odtwarzacz VHS a przez to robić zdjeć nie może, ale obiecał na nastepnej wizycie nagrać mi plytke bo bedzie miec bardziej nowoczesne USG i bedzie dopatrywał sie płci! a paczuszka właśnie od niego! Hej ma ktoś ochote na frytki mój maż włanie robi ZAPRASZAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2:do Ostrowa Wlkp.

reklama
A to moja dzidzia w 11 tyg.
Wczoraj byłam u lekarza i już jest ZNACZNIE większa :))))) ma aż 7 cm i co najważniejsze jest zdrowa!

Załączniki

• 0183536796.jpg
    0183536796.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 35
Do góry