reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Modliszka słodkeigo masz tego maluszka
Boz e ja juz sie nie moge doczekać kiedy one beda po drugiej stronie brzusia
Dokladnie Czarna ja tez sie nie moge doczekac jak juz te nasze dzieciaczki
beda z nami na zewnatrz.
Aha i mam taki apel zebysmy po narodzinach naszych dzieci dalej sie udzialy
na forum choc troche ,mysle ze pozniej bedziemy mialy jeszcze wiecej pytan
jak z takimi malymi bobaskami postepowac i napewno kazda z nas bedzie potrzebowala rady a mysle ze na tym forum je znajdziemy .
Wiec apeluje juz teraz abysmy po urodzeniu dzidzi nie znikly na zawsze
F
firstmama
Gość
Dziewczyny,
Gratuluję pięknych maluszków.
i widzicie? nie ma co się martwić na zapas!:-)
Pozytywne myślenie zrobi lepiej nam i naszym kruszynkom.
Gratuluję pięknych maluszków.
i widzicie? nie ma co się martwić na zapas!:-)
Pozytywne myślenie zrobi lepiej nam i naszym kruszynkom.
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kaka ja wiem ze nie juz tak czesto ale chodzi mi aby wogole sie odzywac :-)
madzia81
Aktywna w BB
Wszystkie juz macie kolejne usg za soba??Ja jutro ide i zobacze wkoncu jak maluszek rosnie ,nie moge sie doczekac liczyłam dni a teraz godziny,tak sie naczytałam ze w 12-13tygodniu trzeba sprawdzic przeziernosc karkowa i kosc nosowa ze teraz zaczełam sie zastanawiac czy oby wszystko jest w porzadku,zaczynam sie strasznie denerwowac przed ta wizytą.Jeju mam nadzieje ze wszystko w porzadku moja kumpela dostała propozycje zrobienia testu PAPA ale nie zdecydowała się,tak sobie mysle czy kazdej tak lekarz proponuje czy to zalezy od wieku przyszłej mamy?Wiecie cos o tym?
Nie znam sie zbytnio na tym teście Papa ale wykonywany jest u kobiet powyżej 35rż, gdy w rodzinie jest prawdopodobieństwo choroby genetycznej, gdy podczas zwykłego badania USG są jakieś wątpliwości itp.
Najlepiej wpisać w google Test Papa i sobie poczytać.;-)
Dorotka1234.... pewnie znów z M zagineła gdzieś na jedzonku albo u koleżanki na herbatce a ja zamiast uczuc sie czekam na wieści
Najlepiej wpisać w google Test Papa i sobie poczytać.;-)
Dorotka1234.... pewnie znów z M zagineła gdzieś na jedzonku albo u koleżanki na herbatce a ja zamiast uczuc sie czekam na wieści
reklama
Hej a jak to jest z konfliktem serologicznym? ja mam grupe 0rh+ a mój mąż 0rh- teraz nie wiem czy u nas wystepuje bo różnie mi mówią.Zapytam gina ale to w środe a dziś może mnie ktoś oświeci i napisze co dalej jeśli występuje?