reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Matko,a jeszcze w lozku-dopiero oczy otworzylam. Igor przyszedl na bajki,Arti spi....chyba zostane pod kolderka[emoji38]

Zapomnialam[emoji6]Bylismy wczoraj na Dniu Babci w przedszkolu. Igor pieknie wierszyk powiedzial,spiewal,tanczyl[emoji4]
Ale Artur go przebil-znalazl sobie dziewczyne[emoji38]w swoim wieku. Na okolo40-50 dzieci byko 2 trzylatkow-dobrali sie w pare i cala impreze tanczyli razem,chodzili za raczke[emoji6][emoji6][emoji6][emoji38][emoji38][emoji38][emoji38]

Ostatnia edycja:
reklama
To ja was przebije bo dopiero oczy otworzyłam i to przez moje dalej bolące gardło :confused2: a chłopcy jeszcze śpią.

Kroczek my też używamy pieluchomajtek z pampersa i jest ok (pielucha pełna ale piżama sucha) pod warunkiem że w nocy już nic nie pije bo wtedy wszystko mokre ale to zdarza się już bardzo sporadycznie.

Viltutti wczoraj 23 .00 i nie było zmiłuj żeby wcześniej ale u nas tak tylko w ferie i wakacje bo starszy długo siedzi to i mały nie chce spać a jak jest szkoła to się przestawiają i śpią o max 21.30 i wtedy starszy wstaje 6.50 a mały 8.00 - 8.30 :)
H już nie śpi w dzień chyba że zaśnie w samochodzie albo jak go przeziębienie dopada to wtedy i 2-3 godziny potrafi spać.

Kroczku - mimo większego kłopotu z przebieraniem ja bym wróciła jednak do zwykłych pieluch na noc. Dużo lepiej trzymają, nie przekręcają się na pasie.
My mieliśmy ten sam problem jak Emma spała w pull-ups. Wiecznie mokra. Bardzo szybko wróciliśmy do normalnych pieluch na noc i choć teraz Emma już raczej trzyma całą noc to jak się zdarzy sik jest cały w pieluszce.
Zresztą pieluchomajtki to w dzień też się przebywająca przekręcają i Emma potrafi się cała po nogach zasikać.
Z doświadczenia z kilkoma firmami najbardziej lubię te z Lidla, chyba firma Toujours, dobrze trzymają w pasie, tylko są trochę sztywne.

Emma katar po pas, mąż dzwonił z pracy że też źle się czuję :( Tylko czekać aż mnie weźmie.

Ostatnia edycja:
Truskawkowa fajna dziewczyne Arti poderwal?wczesnie zaczyna:D

Djmj dla pocieszenia napisze ze krzykow dzieci nie ma,upajaj sie tym:-p

Edysiek gratki dla Angeli

Ja mam chwile ciszy,jednak jeszcze dluga nauka przed nami z dzieleniem sie zabawek.obie uparte oj dzialo sie:cool2:

reklama
Co do pieluch to tez te lidlowe nam najlepirej pasowaly. Teraz nosimy pampersa pantsy rozmiar 6. Max 2 sikaniai przebieramy.
Z zabawkami i dzieleniem sie jest roznie. Ale i tak lepiej niz zakladalam ze bedzie [emoji4]

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry