reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Edysiek - super słyszeć takie informacje [emoji108]

Myszka - Ty już na końcówce więc ma prawo Ci być cieżko. Ja miałam wkładkę do wózka z SkipHop bardzo byłam zadowolona, na tyle razy co była prana to naprawdę z czystym sumieniem mogę polecić tą firmę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Edysiek fajnie, że masz taka zdolna corcie.
Moja klasa w liceum była najgorsza z najgorszych a na koniec okazało się że najlepiej maturę zdaliśmy i wogole " fajna wiara". Nasz wychowawczyni chodziła dumna jak paw :)
Mika wiem, że końcówki mogą takie być ale przy Kajtku tak nie miałam
Teraz mam jeszcze kilka spraw ksiegowych do załatwienia a czasu co raz mniej i sił brak. Dręczy mnie to troche. W tym tygodniu liczyłam, że Mama przyjedzie na 1 dzień a tu zonk, siostra nawet urlop wzięła ale ostatecznie Mamy pilnuje. W weekend na kontrolę z Młodym jedziemy z ząbkami, niedziela u teściowej bo dzień babci. Musze się ogarnąć. No to pomarudkowalam

Myszko mam nadzieję że zdążysz się ze wszystkim uporać i że mama szybko wróci do zdrowia!
Właśnie mnie oświeciłaś że to jutro dzień babci. No przez te nasze choróbska zupełnie wyleciało mi z głowy i oprócz tego co teściowa dostała na przedstawieniu w szkole nic nie mamy hmmm 8-) Ja to jak zwykle ...

Kroczek mojej mamie życzenia wystarczą i będzie szczęśliwa niestety teściowa.... to inna bajka 8-) pewnie skończy się na kwiatku jak napisała Edysiek bo jej i tak się nigdy nie dogodzi.

Ja kupiłam mojej mamie książkę i Czekoladki, dziadkowi kubek z "najlepszy dziadek na świecie" i czekoladki, a drugiej babci - drewniane serduszko i czekoladki.

Heheh a na tych czekoladkach to i ja skorzystam [emoji41]

reklama
Edysiek, Milenka - uświadomiłyście mnie, że F ma dziadka,któremu musimy zapalić znicza.

Jutro mija 16 lat jak zmarła moja babcia. Ładny sobie dzień "wybrała".

Do góry