reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
A u nas w planie byl kalendarz ale Matka się nie wyrobiła, ojciec wkładu swego nie wniósł żadnego, kubki wyśmiał więc : moi rodzice dostaną kubki a Pani Teściowa ..... No cóż jak syn jej nic nie kupi to w niedziele prymulke w Biedronce kupię i tyle.
Jestem podminowana na tej końcówce

Witam z duzym kubkiem kawy.Dlugi dzien przed nami,starszy pojechal do Nowego Targu na zjazd kolednikow misyjnych i obudzil Nas juz przed 6.M w pracy takze ja sama na polu walki,poki co bajeczke w lozku ogladamy

Przebija Was ja na nogach od 4:00, najpierw maleństwo w brzuszku a 30 minut później starszy brat. Teraz wygoniła z tata bajki oglądać a ja do 8:00 leżę bo o 9 wyjazd. Mam tylko nadzieję, że nie ma slizgawicy.
A ja jeszcze głupia do 1:00 czytałam bo zapowiadało się na spoko nockę

Oooo, to ja miałam pobudkę dopiero o 6.30. Teraz Teosiek z pasją gryzie wszystko co mu wpadnie w łapki, a Julek standardowo buduje pistolety z klocków i udaje, że nimi strzela. Chwilo trwaj, bo obaj zajmują się sobą, a my pijemy kawkę [emoji16]

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam i ja:)
Leżymy i oglądamy Strażaka Sama:) Ale niewyspana jestem bo Kuba tak dwa razy się spompował w łóżko że musiał spać ze mną na materacu[emoji58]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kroczek nie zazdroszcze tych sikawek w nocy,wyprobowalas juz wszystkie pieluchy?takie dziecko juz duzo sika to pielucha nie trzyma.Moja jak po nocy siada na kibelek to konca nie widac.

Poszlam powiesic pranie a mloda pol choinki rezebrala,no fakt za dlugo juz jest:rofl2:.nawet do siateczki bombki spakowala.
Teraz sprzatamy bo zaraz kuzynka przyjdzie do niej.

reklama
Milenko u nas wchodzą w grę tylko pieluchomajtki bo łatwiej na śpiku mu wciągnąć. Ostatnio motałam się ze zwykłą pieluchą to tylko się wkurzyłam bo mi się na boczek cały czas przekręcał:/ Używamy z Pampersa bo Dady jak miałam to takie sztywne są i niefajne. Muszę w Rossmanie jeszcze te babydream zakupic moze one dadza rade. Generalnie to ja mysle wlasnie ze to kwestia tego ze za duzo juz siusia bo jest duzy i nic nie bedzie trzymalo.

No faktycznie u Ciebie choinka dlugo juz stala:) Ja rozebralam 6 stycznia;)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry