reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Madzikm mocna wola wyraża się w złotówkach inwestowanych na ten cel ;)

Dzięki dziewczyny. Mam nadzieję, że te 3 miesiące pokażą zmiany na dobre.

Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Milenko może jeszcze uda się kogoś znaleźć. Jak to impreza nocna to przecież dzieci i tak będą spać.

W szkole pani wychwaliła Angelę, więc duma mnie rozpiera i mam dobry humor.
Ogólnie całą klasę chwaliła. A w podstawówce strasznie na nich jechali, a przecież nie zmienili się przez te kilka miesięcy.

Milenka trzymam kciuki, aby jednak znalazł się ktoś chętny do pomocy.

Edysiek będzie nagroda za te pochwały?

Myszka jak jeszcze nie kupiłaś roomby to załatw to szybko, bo okazuje się, że to również świetna zabawka. Zazwyczaj włączam ją jak wychodzimy z domu, ale tym razem zrobiłam inaczej i od godziny Teoś turla się za nią po całym mieszkaniu, gdyż zapałał do niej miłością absolutną.

Napisane na Redmi 3 w aplikacji Forum BabyBoom

Edysiek może po prostu w Podstawowce pani sobie z nimi nie radzila. Ja pamietam ze moj brat mial taka kiepska wychowawczynie ktora swoja nieudolnosc wychowawcza zwalala na okropne zachowanie klasy.

Milenko taaak jak to mowia umiesz liczyc licz na siebie. Przykre to ale moze jeszcze kogos znajdziesz

Mika poprosze przepis na kotlety jajeczne:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Edysiek-gratulacje. Nie ma to jak uslyszec od kogos,ze dziecko zdolne[emoji4]

Ja tak mam jak pytam w przedszkolu o Igora. Juz 3 rok,3 pani i zawsze slysze,ze grzeczny,zdolny,teraz,ze ladnie pisze i ma dobry sluch muzyczny[emoji38][emoji38][emoji38]

Agusia w następnym tygodniu finalizuje moja roombe dobrze wiedzieć o funkcjach dodatkowych he he he.
A wczoraj moja Mama mnie zdołowana bo od niedzieli z grypą i nogami rękami się broniła lekarza aż wczoraj do domu wezwali bo kiepsko było. No i okazało się, że astma zaostrzyla się i za nic by się sama na nogi nie postawiła. Ponieważ ma awersie do lekarzy to wydało się, że pulmonologa olała jakiś czas temu bo jej za drogie leki przepisywać i wogole był nieeee, skutek nie leczony astma i mogło się zakończyć tragicznie. Dzisiaj o 5:00 do taty dzwoniłam to mówił, że w nocy myślał, że Mama nie oddycha ale najwidoczniej lęk działał super bo nie charczala.
Z dziećmi kłopoty i ze " staruszkami". Ja już nie mam siły jak do niej dotrzeć, bo żadne metody nie skutkuja.
Załatwiłam dziś ZUS i padam na pysk. Do tego slizgawka na chodnikach a ja się wybrałam jeszcze z ZUSu torbę do wózka obejrzeć.
Slinilam się na Skip Hopa ale Babyono nowa ma a 1/3 ceny. Efekt taki, torby brak bo koloru nie było a ja bez siły poległam na kanapie.

reklama
Agunia jutro jadę do "miasta" to pewnie przy okazji coś wysępi. Mam dla niej książkę, ale to na imieniny.
A i tak mnie teraz jej wyjazd sporo wyniesie, bo 400 zł. A jakieś kieszonkowe też jej muszę dać.

Jutro właśnie jadę z dziewczynami do rodziców. Chłop w domu zostaje, bo ma robotę. Przynajmniej nie będzie mnie do domu gonił.

W podstawówce niby całą klasa była ta najgorsza a teraz wszyscy nauczyciele ich chwalą.

Myszko zdrówka dla mamy.
Ja jak zaszłam w ciążę odstawiłam wszystkie leki na astmę. Bardzo mi się pogorszyło. Na szczęście trafiłam na dobrego pulmonologa, który zrobił ze mną porządek.

Do góry