reklama
Mąż zaczął od niewinnego odśnieżania, a skończył na igloo
Tylko oczywiście miałam schizy, że to sie na dziecko zawali - to mnie wyśmiał, że to nie lawina [emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko oczywiście miałam schizy, że to sie na dziecko zawali - to mnie wyśmiał, że to nie lawina [emoji85]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
TruskawkowaMamba
Fanka BB :)
Ale macie fajnie-u mnie deszcz pada[emoji53]
Kurcze taka padnieta jestem,ze 2 kawe pije i nic mi nie lepiej. Malo tego-zaspalismy dzisial i starszak znow w domu siedzi[emoji6]
Kurcze taka padnieta jestem,ze 2 kawe pije i nic mi nie lepiej. Malo tego-zaspalismy dzisial i starszak znow w domu siedzi[emoji6]
katjuszkaa
Dziewczyny jakie super prezenty dzieci dostały na ROCZEK? podrzuccie jakieś hity bo zaczęły się pytania co na roczek Zoi a ja mam dziurę w głowie
Katjuszko u nas byla piaskownica na dzialke. Walizeczka taka dziecieca podrozna rowniez udana.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
U nas wózek mały spacerowy byl, jakiś sorter i ubrania.
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na Lenovo P2a42 w aplikacji Forum BabyBoom
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
U nas był koń na biegunach i namioty z tunelem i kulkami
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
katjuszkaa
Kurczę kłopot mam taki, że one w zasadzie mają wszystko. Wiadomo, że Klara potrzebuje nowych zabawek bardziej dostosowanych do wieku, ale Zoja ma wszystko po Klarze a w dodatku teraz dostała kupę rzeczy. Konia mają, namiot mają z tunelem, sortery, puzzle, klocki, lalki, wózek.. a jak widziałyście to najlepsze to co siostra ;-) a siostra to ciastolina, plastelina, farby, pisaki, naklejki... kłopot to jest, bo nie wiem co mam powiedzieć, a szczerze to kolejna zabawka będzie leżeć.. chyba, że byłoby to jakieś wielkie WOW... Np dla Klary już mam takie wow wymyślone na 3 latka, mianowicie Gąsienicę z Fisher Price taką do programowania :-)