reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Pomyślności w 2017 !!!

My skończyliśmy imprezę o 22:15 ale i tak jestem dumna z Juliana. Marudził od 21 że on nie ma siły i chce spać w swoim łóżeczku. Przetrzymaliśmy go ponad godzinę ale głównie siedział mi na kolanach. Poszli spać o 22:30 i co? O 6:50 pobudka czyli praktycznie o tej samej kiedy chodzą spać o 20.

Do nas przyjechał brat męża z rodzinka, tak sie chłopaki uraczyli, że do tej pory dojść do siebie nie mogą. Rosołek to podstawa w takiej sytuacji [emoji108]

F poszedł spać po 23 z wielkim żalem, że to już, skoro super sie bawi. Oczywiście nie przełożyło się to na późniejszą pobudkę [emoji85]. Od rana upierdliwy okrutnie wiec śpi, pózniej może do teściowej pojedziemy na chwile ( z wielkim naciskiem na może [emoji3])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mój niedźwiadek padł o 21:30 a od 6:00 już biegal. Petardy go nie ruszyły ;-) Teraz zasnął nam w aucie a przed nami 5h drogi.
Mika łącze się w bólu z teściową a u mnie nie ma " Może " bo wiedzma u nas siedzi i tylko zastanawiam się kiedy sobie pojedzie a jak znam życie to będzie miała z tym kłopot.

Ostatnia edycja:
Rosołek pychotka :)

H wczoraj popołudniu zrobił sobie prawie trzygodzinną drzemkę dzięki czemu o północy całą rodzinką poszliśmy obejrzeć piękne petardy H był zachwycony i chciał jeszcze :). Dzisiaj chłopcy spali do 10.30 i cały dzień rodzinnie siedzimy w domu.

reklama
No i wizyta u Teściowej z naciskiem na "może" nie doszła do skutku [emoji23], jakże mi przykro [emoji854]. M jakoś nie pała dzisiaj miłością do kierownicy, a ja hmmmm wypiłam troszku wina jak chłopaki mieli drzemkę [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry