reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszka piękne :) mniam też lubię mazowiec .

Kroczek poszło oj poszło :)

My dzisiaj piżamowo będzie zupa meksykańska i lazania o ile chłopcy nie wykończą mnie do wieczora .

K kaszle jak wściekły ale to taki duszący kaszel byłam u pediatry i wszystko ma czyste podejrzewam że to od alergii tylko że on ma na trawy i pyłki drzew .
Czy to możliwe że on przez żywą choinkę tak kaszle??

reklama
Ancona mozliwe. Jak Igor 2 lata temu(dokladnie 2 lata temu 31 wyszlismy ze szpitala) wyladowal w szpitalu z dusznosciami to pierwsze pytanie bylo o choinke wlasnie.

My tez sami. Beda frytki dla chlopcow,a dla nas salatka grecka i krewetki.

Katjuszkooo - ale mi narobiłaś ochoty na drożdżowe :)
Z tym że ja chce przejść na dietę od pierwszego więc już chyba nie upiekę.

My też sami, pić nie mogę bo dalej na antybiotyku, żadnego jedzenia nie planuję. Dziś jedziemy na chwilę na urodzinki chrześnicy męża więc jakiś torcik skubnę ;). Wieczorem jakiś film i pewnie będę spać przed 24 tą :)

Truskawkowa dzięki :) no właśnie dzisiaj mnie oświeciło że to może być choinka i już ją rozebrałam , teraz wietrzymy mieszkanie , zawiesiłam na obrazie światełka dla chłopaków żeby jeszcze jakiś akcent świąteczny został i są zadowoleni ;)

Ancona- myślę że to choinka! Ja alergik wielokrotnie jestem zaskakiwana co może wywoływać objawy.

My na Sylwestra do znajomych, chociaż to chyba za dużo powiedziane. Myślę że po 20 będziemy w domu. Jedziemy z chłopakami a biorąc pod uwagę naszego J który jest domatorem o 19 zacznie marudzić że on chce mleczko i spać w swoim łóżeczku w związku z czym będzie się trzeba zbierać do domu ;-) Jak nie reagujemy to sam się zaczyna ubierać i się żegna ze wszystkimi. Także my raczej się spotykamy sylwestrowo niż imprezujemy i pewnie 24 będziemy w domu oblewać.

Ja idę spać tak jak zawsze czyli po 21. Niestety, może za parę lat zaczną spać. Zojce idzie kolejny ząb... także może być kiepsko w ogóle ze spaniem..
Jutro znajomi z synem przyjdą to będzie domowa pizza której oczywiście nie zjem.. jak nie będzie trzeciego dziecka to już z roku na rok powinno być lepiej.

Rila dobrze że piszesz o tym domatorze bo z Klara jest to samo..

Szczęśliwego Nowego Dziewczynki :-)
1483213363300.jpg

Załączniki

• 1483213363300.jpg
    1483213363300.jpg
    63,8 KB · Wyświetleń: 326
reklama
Do góry