reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Katjuszko niestety nie o relaks chodzi. Pojawiły sie plamienia i to dosc ostro w poniedziałek. Dzisiaj już dużo lepiej ale lampka ostrzegawcza się zapalila. Przyczyny nie stwierdzono, mmoże być winny stresik a że chodze non stop wku.... a jeszcze Wiedzma tesciowa dokłada no to efekt murowany.

Madzikm zakupy superanckie. Buciki cudne :)

reklama
Myszka, to tym bardziej zapraszamy do nas na psychoterapię w ramach zwalczania stresu :-)
Mika, mam pytanie: jeśli matka sama podróżuje z dzieckiem samolotem, to trzeba mieć jakiś papier potwierdzający ze ojciec nie ma nic przeciwko?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Viltutti nie kuś bo uwielbiam Trójmiasto :)
Jezeli jutro bedzie ok - a będzie :) to jedziemy na tydzien do Karpacza. Odstresowac się :)
Katjuszko Melisa to mój napój podstawowy ale nie działa na mnie. To babsko potrafi skutecznie nawet na odległość podniesc mi ciśnienie a teraz jeszcze była u nas to moc rażenia była większa. Ona na koniec jeszcze sie rozplacze i powie, ze jest zbędnym meblem ( bo jej nie pokaże jakie zakupy zrobilam, albo nie powiem ile zaplacilam za cos blaaa blaa ). A tym razem poszlo o to, ze ciagle do nas dzwonila i nawigacja nam fisiowala a ona miala pytania typu: a zdjecia macie? a ile kosztowal tam bilet? a jedliscie cos? a hotel czemu taki drogi?
Pojedzie babsko po całości a potem jeszcze wpedza w wyrzuty sumienia.
Dobraaa bo rozpisalam sie .. llżej mi ;)
Pogoda cudna to trzeba korzystać z promieni slonecznych ;)

Ostatnia edycja:
My już po szkole,koniec spania do 8:p
Viltutti współczuję,m na opiekę idzie?chyba skończy się na niani,nie?

MYSZKA uważaj na Siebie i jedz odpocząć ale wyłączcie koniecznie telefony;-) ;)

MADZIKM super zakupy,butki czerwone też mnie zaczarowały.

Myszka uwazaj na siebie, odpoczywaj i nie bagatelizuj stresu. Teściową olej, teraz masz inne wazne sprawy a nie jakies tam humory i fochy.
Madzikm przepiękne te ubranka :) i butki super!
Viltutti zdrówka!

Viltutti - miałam na poczatku takie zezwolenie, ale nigdy nikt nie pytał , teraz juz nie latam z papierem. Mamy to samo nazwisko wiec to ułatwia sprawę. Koleżanki rodzice lecieli z jej córka , nazwisko inne i musieli mieć potwierdzenie od rodziców, mało tego ....trafił im sie upierdliwy celnik i dzwonił do rodziców dziecka potwierdzić wyjazd z dziadkami.

Myszka - odpoczywaj ile sie da [emoji6]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Viltutti - za dwie pary. Dlatego taka ucieszona jestem :)

Nie wydaje mi się żeby papier był potrzebny. Szwagierka latała bardzo często ze swoimi dzieciakami do Polski, a że mulatki to na dodatek mało do niej podobne i nikt nigdy się nie przyczepił. Ale jak Mika powiedziała, zależy od celnika. Jak będzie upierdliwy to się do wszystkiego przyczepi.

Coś czuje ze do dupy a nie za granice pojadę...
Siedzimy sobie na obserwacji na izbie przyjęć z podejrzeniem zapalenia płuc... Zaraz ma być wynik rtg i sie okaże czy płuca i zostajemy w szpitalu, czy oskrzela i do domu.
A wczoraj posłałam zdrowe dziecko do przedszkola.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Viltutti zapelenie potrafi zrobić się w kilka godzin. Może już wcześniej coś sie działo bezobjawowo, poza tym po bostonce osłabiony jeszcze mógł być.

Życzę zdrowia i powrotu do domu.

Do góry