reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kusicie dziewczyny a ja już siły nie mam dziś żeby tam się zalogować chociaż,bardziej się obawiam że jak już raz zamówię to bedę na okrągło kupować.A ciuchów mam ful
A co myślicie o takiej sukience na komunię?
Link do: dress origami Picture - More Detailed Picture about New 2016 Baby Girls Flower Tutu Dress Girl's Summer Party Birthday Dress 18G Picture in Dresses from Top Fashion Kids Garden | Aliexpress.com | Alibaba Group

RILA wizyta koniecznie,może furagina starczy a jak nie to antybiotyk potrzebny

reklama
Rila zdrówka dla chłopaków!

Milenka śliczna ta sukienka :)

Truskawkowa obstawiam alergię bo od kilku dni mój K znowu chodzi zapuchnięty a do tej pory nie było żadnych objawów, jeszcze wrzesień i październik przeżyć alergicznie i znowu będzie spokój.

Zdrowia wszystkim chorowitkom.

Milenka moja też drze gębę o wszystko. Wczoraj jak pojechaliśmy na wesele to się bałam, że mojej mamie piekło urządzi. Mama mówiła, że znosnie było. Piekło poczekało na mnie. Masakra, kiedy to minie, bo do szaleństwa coraz bliżej.

Ojoj dziewczyny zdrowia wszystkim!
Djmka ja chyba mam takiego demonka w postaci Z.. anioł. A jak jej bije to po całości..Ale ona chyba nie nadąża za rozwojem. K w jej wieku nie przekrecala się na brzuch a ta stoi na 4 od kilku dni i łazi do tyłu..

Milenka nie mój styl ale ładna. Tylko że takie na 100% widziałam kiedyś na allegro. Więc nie wkem czy Chiny sens mają ;-)

KATJUSZKA ale na allegro pewnie z chin zamawiają bo coś 50zł widziałam.A taka kiecka to tylko na raz bo gdzie potem w tym iśc

No dobra poszłam na 11 do kościoła już jestem z powrotem....
Do środka nawet nie weszłam bo nie chciała a pod kościołem połaziła 5minut i się drze pić,lizaka i wyje,no to poszłam z nią do sklepu i dopiero sie zaczęło.Akcja bo chce jajko wyła jak zarzynana świnia,histeria nie z tej ziemii,wytargałam ją z tego sklepu i wyła jeszcze z 10minut ,wszyscy pod kościołem sie na nas gapili a i było tak wstyd że miałam że nie wiedziałam czy mam się rozpłkać czy zrobić jej krzywdę...Takze nie jest mi dane iść nawet do kościoła,moje życie to w tej chwili komputer i tv,jestem psychicznym wrakiem i nawet na spacer nie zamierzam z nią wychodzić bo wszystkie drogi prowadzą do sklepu.

Po pierwsze
Zdrówka dla wszystkich niedomagających!

Po drugie
Jak człowiek wstaje o 5:10 żeby jechać do pracy na nadgodziny to humor ma taki sobie.
Po czym z przyczajki sprawdzam sobie forum w pracy, i jak zobaczyłam zdjęcie M jedzącej rosół i potem komentarz Truskawkowej o piciu zupy przez słomkę to tak parsknęłam śmiechem, że aż się na mnie dziwnie patrzyli.
Po poście Katjuszki o trudnym życiu Klary musiałam się schować pomiędzy mikroskop i ścianę bo mi łzy poszły:D

Po trzecie
Katjuszkooo - kupuj i przyjeżdżaj!!!! ;)

Viltutti Wam też zdrowia. Uciekaj gdzieś żeby też nie złapać.

Milenka no to zamawiaj :-) zawsze musi być ten pierwszy raz ;-) a chyba coś u nas w regionie w powietrzu wisi, bo jak M wrócił z K z kościoła to mine miał kiepska.. podobno cały czas gadała na cały regulator a jak wyszli przed to zdjęła sandala i kopala nim w kamieniach.. wczoraj jak wrócił z nią z biedry to też był wściekły..od kilku dni jest nieznośna ewidentnie przez nadmiar energii.. nie wiem co to na urlopie będzie

To co wczoraj kupiłam za 4.12 $ dziś ponad 8 w tym samym sklepie. . Link do: Online Shop Free shipping girls long-sleeved cotton T-shirt printing fake two piece chromatic stripe tutu girl wearing a new T-shirt L65559 | Aliexpress Mobile miałam to w koszyku od dawna i nie wiem czy oni nie robią takiej pseudo promocji żeby kupić bo cena spadła.. choć w sumie to się nie obrazę ;-)
Edit a to kupowałam za 3.18$ Link do: Online Shop Retail!Comfortable neat and 2015 new style multiple color line my rainbow stripe cartoon 100% cotton girl star pants F5088 | Aliexpress Mobile

Ostatnia edycja:
reklama
Katjuszka, mnie się zakaźne nie czepiają. Nigdy żadnej nie miałam, wiec liczę ze tak zostanie. Życie zweryfikuje, bo pewnie to dopiero otwiera listę przedszkolnych podarków...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry