reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Witam tego pięknego słonecznego poranka :)
Milenko wszystkiego najlepszego dla córy, niech się zdrowo chowa :)
Mąż się wczoraj zeźlił na to że nie wysypia się do pracy poświęcił 2 noce na obserwacje i stwierdził że Małej jest chyba nie wygodnie i za twardo. Podłożył jej dziś na noc pod prześcieradło taką cienką długą poduchę i nie wiem czy to czy po prostu dobrą noc miała ale z 3-4 pobudek ( w najgorszym przypadku nawet co 30 min) miała 1 pobudkę o 3 i spała do 7,30. Przetestujemy jeszcze dziś.
Butków nie mamy dalej bo Mała ma wysokie podbicie więc sprawa okazuje się nie taka łatwa.
Madzik super ten rowerek, myślałam o takim cudzie ale troszkę się boję że córci się nie spodoba, bo to wybredne takie że hoho.

DJMka z tym uchem u nas to jeszcze włosy dłuższe mogą niby być ale po tym jak Pani doktor nas zbagatelizowala i na weekend szukałam w panice lekarza bo dziecko cierpialo to stwierdziłam, że przebadam mu te uszy. Maly dostał drgawek od gorączki a niezawodny termometr bezdotykowy nie wskazywał wysokiej temperatury dopiero zwykły termometr pokazał 39,5 i rosło. Ale teraz mamy to za sobą i broimy jak trzeba :) A swoja droga ząbkowanie mnie wykończy a napewno lekko nadszarpnie- tyle sposobów i specyfikow a nic nie działa. Ps. Wiem ze Emma byla pierwszą solenizantka ;) ohhh dzieciaczki rosna ale nam sie macierzyńskie kończą i co teraz ?:szok:

Buziaczki dla kolejnej marcowo - kwietniowej solenizantki:tak:. Rośnij zdrowo i szczęśliwie.

Myszka ano kończą się macierzyńskie, ale to chyba od początku było do przewidzenia nie?;-)

Sto lat :) sto lat :) Milenka :-)
dla mamusi dużo pociechy i spokoju :-)

Moje dziecko popatrzylo dziś na mnie jak na debila ;-) niezłe ziolko mi rośnie, nie ma co. kilka dni jakoś odpuscilam książeczki i pokazywanie zwierzątek. Dziś wzięłam i sobie myślę pewnie nic nie pamięta. A ona pokazywała wszystko bezbłędnie i w pewnym momencie patrzy na mnie a w oczach widzę "matka ale ty głupia jesteś, nie wiesz co jest co?!";-)

nocka standard, lewa górna jedynka wykluta, ale to nie koniec bo ręka cały czas w buzi.. Teraz drzemka, a potem spacerek.. Wczoraj jak jej jedzenie gotowalam to tak spalilam garnek i jedzenie jak jeszcze nigdy w życiu..smród niemiłosierny był :-(

Milenko wszystkiego najlepszego dla corci!!! Zdrowka i radosci.

U nas nadal goraczkowo, tak srednio co 5-6 godzin ma ggoraczke. I nadal nic poza tym, wiec mam nadzieje ze to juz ostatni dzien goraczki. Wymeczy sie biedak. Teraz probuje go uspic a na 11 lece ze starszym do dentysty. To bedzie jego pierwsza wizyta.

Myszka komu się kończy, temu się kończy :-p

przede mną poszukiwania ;)

Marcia życzę, by było tak jak myślisz ;)

Milenko - sto lat, wielu szybkich postępów i małej ilości marudzenia dla naszej Milenki!

Wiśniowa - a nie masz gdzieś w pobliżu sklepu w którym ten rowerek stał by złożony. My pierwsze wypróbowaliśmy SmarTrike właśnie jeżdżąc po sklepie, bo faktycznie szkoda by wydać dość spore pieniądze a dziecku się nie spodoba taka jazda.
Pomysł z poduszką warty dalszego testowania. Może mała jest jak księżniczka na ziarnku grochu ;-)

Myszka7 - zawsze można pomyśleć o powrocie na pół etatu jeśli finanse pozwolą. Tak zrobiłam i jakoś leci.

Viltutti - ozłociłabym tego, kto mi powie czemu jedne noce tak się różnią od drugich, skoro przynajmniej teoretycznie nic dziecku nie dolega.

reklama
Do góry