katjuszkaa
Fanka BB :)
Magda jak się ciesze ze to napisałaś :-) przepraszam za bycie wredna w tym momencie ale podniósł mnie na duchu Twój post :-) k je cały dzień rzadkie kaszki na nutramigenie.. i to akurat jej wchodzi. Ale jak słyszę tekst ze zglodnieje to zje to mam ochotę takiego inteligentna walnąć. 6 godz kilka razy ja trzymałam i nic to nie dało. Poza tym ze jak w końcu dorwala butle to aż się krztusila.. Dziś zjadła wyjątkowo dużo kurczaka i marchewki, pewnie chciała mi wynagrodzić to ze wczoraj się znowu przez to niejedzenie uryczalam.. No ale i tak poprawiła 120 mleka.
MadzikM właśnie zglebiam ten Enfamil tylko ze ja w sklepie widziałam tylko 1 i wg info na necie nie ma 2.. chyba musze zdobyć fakultet z mlek i żywienia dzieci i olać tych lekarzy bo zamiast pomóc szkodzą młodej na brzuch a mnie na psychikę :-(
MadzikM właśnie zglebiam ten Enfamil tylko ze ja w sklepie widziałam tylko 1 i wg info na necie nie ma 2.. chyba musze zdobyć fakultet z mlek i żywienia dzieci i olać tych lekarzy bo zamiast pomóc szkodzą młodej na brzuch a mnie na psychikę :-(