reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Magda jak się ciesze ze to napisałaś :-) przepraszam za bycie wredna w tym momencie ale podniósł mnie na duchu Twój post :-) k je cały dzień rzadkie kaszki na nutramigenie.. i to akurat jej wchodzi. Ale jak słyszę tekst ze zglodnieje to zje to mam ochotę takiego inteligentna walnąć. 6 godz kilka razy ja trzymałam i nic to nie dało. Poza tym ze jak w końcu dorwala butle to aż się krztusila.. Dziś zjadła wyjątkowo dużo kurczaka i marchewki, pewnie chciała mi wynagrodzić to ze wczoraj się znowu przez to niejedzenie uryczalam.. No ale i tak poprawiła 120 mleka.

MadzikM właśnie zglebiam ten Enfamil tylko ze ja w sklepie widziałam tylko 1 i wg info na necie nie ma 2.. chyba musze zdobyć fakultet z mlek i żywienia dzieci i olać tych lekarzy bo zamiast pomóc szkodzą młodej na brzuch a mnie na psychikę :-(

reklama
Salcia witaj z powrotem. Zastanawialam sie ostatnio co u Ciebie i sie odezwwalas :) Pisz czesciej.

Moj Mlody osluchany i na szczescie wszystko gra a raczej nic mu nie gra ; P
Mam tylko zapowiedziane utrudnienia w nocy ale to luzik bo jakto mowia wyspac mozna sie po smierci...

U nas noc słaba. Generalnie nie ogarniam od czego zależy, że jedną prześpi z jedną pobudką na jedzenie a innej będzie jęczał co pół godziny :baffled:
No i ja zdechlak w dalszym ciągu.

Milenko najlepsze życzenia dla córci

2vb1o4m.jpg

Wow juz sie zaczynają pierwsze urodzinki :) Sto lat dla malych solenizantek:-) U nas nocka nawet ok. W sumie chyba nawet 1 pobudka tylko byla i wstal o 6:50, wiec gdyby nie moje gadulstwo w nocy to nawet wyspana bym byla hi hi hi. Mlody po zapaleniu ucha dalej się za nie chwyta wiec szukam layngologa z podejściem do dzieci i mam z tym nie lada kłopot. Ten lekarz ktorego znam ma terminy dopiero na maj. Uciekam bo książę sie znudził i kombinuje z brojeniem. :)

reklama
Milenka wszystkiego najlepszego dla córci :)

Myszka za ucho może ciągnąć jak ząbkuje. Nie musi to oznazać czegoś złego.

Do góry