reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej koleżanki:)

Wisniowa wow 11 ząbek? Super! U mojego 6 od jakis 3 miesięcy i się nie zanosi na więcej narazie.

Chorowitkom zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia!!!

My dzisiaj byliśmy na wystawie zwierząt, Młody zachwycony. U nas brak zoo więc każdy zwierzak inny niż pies którego ma na codzień robi wrażenie. Wszystko ogladał z rozdziawioną buzią ale furrorę robiły koguty i kury ;) ciekawe czy odreaguje to w nocy :)

reklama
Dziewczyny potrzebuje rady. Daje mlodemu na przemian nurofen i paracetamol. O 17 dalam czopka bo mial prawie 39 a teraz ma juz 37,8. Po jakim czasie moge podac nurofen??

Dirka moja kocha wszystkie zwierzątka, ale do zoo chyba jeszcze za mała, bo piszczy niemiłosiernie do każdego zwierzaka napotkanego. Po sąsiedzku mają kury i chodzimy do nich codziennie. Aż z wózka wyskakuje a ja mam całe 10 min spokoju :-) planuje zabrać ją autem do parku takiego dużego ze stawem to może uda się kaczki pokarmic :-)

Truskawkowa na pewno Milenka dawała na przemian. Ja raz dałam k po godzinie od paracetamolu nurofen przy zębach bo doszłam do wniosku, że to różne substancje a wyla strasznie ale to był jeden raz tak i odpukać nic jej nie było

Milenka hop hop gdzie jesteś? ;-)

Agunia chwal się dniem :-)

Ostatnia edycja:
TRUSKAWKOWA a nurofen ma ibuprofen w składzie?to po 2h,nie czekaj bo mi lekarka mówiła że jeden środek nie jesteś w stanie zbić dużej temperatury.

Hej dziewczyny.

Oj widze ze chorobowo znow:( Zdrowka dla dzieciaczkow.

Milenko jak impreza się udala?

K juz ok tylko cos po tej chorobie chyba znow zaczyna przestawianie na jedna drzemke. Wczoraj poszedl o 14 spac na poltorej godz. A dzis tylko godz i to od 10 rano:/ Oczywiscie nie obylo sie bez krzykow i godzinnego usypiania wieczorem:/ A jeszcze przybyla @ wiec nerwy mam konkretne.

Na szczescie zrelaksowalam sie dzis troszke bo niespodziewanie robilam za kierowce:) Zrobilam kilkadziesiat km ale jak nic prowadzenie auta mnie relaksuje:) Uwielbiam to:)

Mika super atrakcja:) U nas na wsi nie ma nawet placu zabaw:/

Truskawkowa kurcze to nieciekawie. Trzymam kciuki, by leki zadziałały szybko i skutecznie.

Kroczku ja też uwielbiam jazdę.

reklama
Do góry