reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
U nas znowu goraczka i od 40 minut nie moge go odlozyc nawet do naszego lozka bo przysypia tylko na kolanach trzymany. Wiec go tak trzymam i siedze. Moze jak mu spadnie goraczka to da sie odlozyc.

Kurcze jakie chorowitki male, duzo zdrowka i niech ta wiosna i lato przychodza to bedzie mniej tych chorob!
Dziewczyny gdzie kupowalyscie stroj na chrzciny? My chrzcimy 5.04 i musze w stroj zaopatrzyc :-) nie chce zwyklego garnituru tylko bardziej stroj sportowo elegancki

A! Olo zrobił tylko jedną pobudkę na jedzenie. No i wstał o 5.15, ale to już mniejsze zło niż pobudki co 45 minut.

Jak dziewczyny po nockach?

Madziolina nie wiem z jakiej części wawy jesteś, ale polecam bazar różyckiego na Pradze. Większego wyboru to chyba nigdzie nie ma, w każdym możliwym stylu. Wszystkie dziewczyny tam zaopatrywałam

Witam :-)
U mnie też noce się nieco uspokoiły, dzisiaj zjadła o 4 i spała do 6. Chyba zęby przestały ją na razie męczyć.
U nas też długo był spokój z zębami, chyba ze 3 miesiące a tu nagle 4 na raz wyszły i na chwilę obecną ma ich 10 :tak:

Agunia super, że Twoje chłopaki takie wyrozumiałe i pozwolili Ci trochę odetchnąć.

Milenka
fajnie, że impreza się udała. A co do prezentu to ja bym nie patrzyła na nic tylko sprzedała, mogli się zapytać co kupić. A przecież też kupisz coś dla córci.
My mamy już jeden prezent, bo moi rodzice kupili fotelik :-)

Jeśli chodzi o zwierzątka to moja też uwielbia, na podwórku mamy psa, tylko ona jest duży i muszę uważać. Z tym, że nie jest groźny, ale może skoczyć i ją przewrócić. No a mała jak go widzi to od razu chce do niego iść. Obserwujemy też ptaszki, bo dużo u nas i srok i wróbli i innych, których nie znam. Do kur jakoś nie chodzimy. Pamiętam jak ze starszą chodziłam głaskać krówkę i oglądać świnki, ale już sąsiedzi nie mają.
Staw mamy jeden przydomowy, ale tylko ryby można karmić :-D ale zaraz za ulicą mamy taki duży, gdzie są i kaczki i łabędzie.

Kroczek ja też lubię jeździć samochodem, ale najlepiej jak jadę sama, a w każdym razie bez mojego męża :confused2:

Mika skąd ja to znam, pojadę na zakupy ciuchowe i sobie nic a dzieciom zawsze coś :rofl2:
W szafie też by mi się porządki przydały, już nie pamiętam kiedy taki bałagan miałam :zawstydzona/y: No ale co jak ja wolę małej ubranka układać :-D

Marcia, Truskawkowa jak nocka?

U nas nocka do bani. Co chwilka budził sie z płaczem, stan podgorączkowy dalej jest.
Teraz zasnął chyba mocno., oddycha normalnie, nie kaszle, nie ma kataru. Myślicie, że to zęby ? Bo na trzydniówkę chyba temperatura dochodząca do 38 to za mało ?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry