reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
A ja wpadam żeby się pochwalić pierwszym ząbkiem! Dziś się przebiła pierwsza dolna jedynka u O:-) Cieszę się jak głupia, chyba mam coś z głową ;-) Miłego dalszego świętowania.

JESZCZE moja nie ma a jest najstarsza z tego grona;-).Ja sie cieszę z tego powodu,nie trzeba sie martwić o szkodliwe dla zębów smoczki i butelki:-p

Truskawkowa i u nas brak zabkow ;-) i ja tez sie ciesze i ja mam nadzieje, ze wyjda bezbolesnie i bezproblemowo ;-)
U nas Wigilia byla super, sama przygotowywalam i sie nameczylam, ale bylo warto! Dostalam od Mikolaja m.in śliczne mufki do wozka takze czekam na mroz ;-) a godzine temu zaczal u nas padac pierwszy snieg!!! Jupi!
Maly tak byl wymeczony po Wigili, bo z rak do rak, zabawa, skakanie itp, ze po kapieli zasnal ok 21 i nawet nie drgnal do ok 8! ;-)
Mam nadzieje, ze dzis tez tak bedzie :-D
A jutro do meza chrzestnego na 50 i mam nadzieje, ze Michas tez bedzie grzeczny ;-) ale czlowiek to sie umeczy tym siedzeniem przy stole ;-)

Tez Wam dziewczynki zycze wszystkiego naj, szczescia, milosci, spokoju, ale przede wszystkim zdrowka!

Jak świętowanie przebiega, mam nadzieję, że wypoczywacie i cieszycie się obecnością bliskich:tak:

U nas dziś leniuchowo na całego. Ewa pospała do 9:szok:, a spać poszła o swojej normalnej godzinie. Zimowo się zrobiło, zaraz ruszamy na świąteczny zimowy spacerek.

Rila gratuluję ząbka:tak:. Ewcia od 2 m-cy ma 2 i dalej ani słychu ani widu
Marcia zdrówka dla chłopaków, mam nadzieję, że sytuacja opanowana i w pełni cieszycie się wyjazdem

Ale święta.. że hoho
K znowu zaziębiona :( M ciągle kaszle i od niego łapie, bo nie da się ich odizolować.. siedziałam z Młodą u rodziców i było ok, tylko m. na wigilie przyjechał to młoda zaczęła wczoraj kichać, w nocy kaszleć.. teraz jest w miarę ok, ale nawet lekarka była, bo ona jeszcze nie kaszlała nigdy i się bałam co to jest... ale szczęśliwie nic nie słychać.. choć lekarka powiedziała, że "na razie". Zamiast obiadu u teściów i kolacji u dziadków mamy dziś barszcz z wigilii na obiad ;) nigdzie nie pojechaliśmy.. tzn chciałam, żeby m. pojechał sam, bo się z rodziną na święta nie widział, ale teściowa zamiast go zachęcić żeby przyjechał to dała mu do zrozumienia, że po co, skoro brat też nie przyjdzie bo też maja małą chorą..... czujecie co to za matka? moja by obiad zabrała i przyjechała.. a tamtej tak chyba wygodnie.. no cóż. Szkoda mi tylko dzieciaczków starszych, bo prezenty leżą i nie wiadomo kiedy do nich dotrą :(
A co najśmieszniejsze, to młoda kaszlała w nocy, ale ogólnie naprawdę ładnie spała.. w szoku byłam, bo budziła się pokaszleć i spała dalej.. raz tylko tak kaszlała, że ją wzięłam na brzuch do siebie i przekimała 40 min, ale potem dzięki spionizowaniu jej kaszel prawie do rana przeszedł :) teraz jest na razie luzik, bo ostatnio kaszlała jak była lekarka czyli o 11.. może się uda, że nic jej się więcej nie podzieje..

a jak pozostałe chorowitki??

Milenka? Marcia? Madzik? Kto jeszcze?

Udanego popołudnia w święto :) ale jeszcze weekend przed nami.. my mamy zakaz wychodzenia z dzieckiem więc będzie pięknie

reklama
Fascynacja śniegiem

Załączniki

• 20141226_125500.jpg
    20141226_125500.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 58
  • 20141226_125531.jpg
    20141226_125531.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 58
  • 20141224_175548.jpg
    20141224_175548.jpg
    28,8 KB · Wyświetleń: 52