reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dziewczyny a tak odchodząc od tematów jedzeniowych, czy na poród można mieć pomalowane paznokcie ciemnym kolorem i u rąk i nóg ? bo kiedyś coś mi się obiło o uszy że do cc nie wolno a jak z sn i czy to dalej jest aktualne ? :-)

Z tego co wiem to żadnego lakieru, no chyba że bezbarwny, ani u rąk ani u nóg. Nawet jak byłam poprednio na IP to widziałam jak położna dawała dziewczynie zmywacz do paznokci aby zmyła lakier. Oni w czasie porodu musza obserwować płytke

reklama
No wymiekam przy was poprostu,nie macie co robic ze tak produkujecie:-p

wszystkim lodziarom smacznego:-)

i wogole to niektorych postow nie ogarniam:eek: :confused2:

Z tego co wiem to żadnego lakieru, no chyba że bezbarwny, ani u rąk ani u nóg. Nawet jak byłam poprednio na IP to widziałam jak położna dawała dziewczynie zmywacz do paznokci aby zmyła lakier. Oni w czasie porodu musza obserwować płytke

Bezbarwny kazali mi zmyć na izbie przyjęć więc żadnego nie można....

W nagrodę będziemy czytać Twoje posty ;) :rofl:
Jesteś po prostu nie z tej ziemi.
Dziewczyny dzisiaj to ja się przez was normalnie posikam ze śmiechu...
Z lodziarą też mam inne skojarzenia
madziolina_p oczywiście, że Twoje czytam :)

Aaaa do dziewczyn z cc... popytajcie jak to u was jest w szpitalu bo u nas golą do porodu brzuch. Dziewczyna z ćwiczeń i planowaną cesarką specjalnie robiła depilację żeby uniknąć golenia. Najlepiej położnych w szpitalu albo swojej dopytać bo nie chciałabym was w błąd wprowadzić.

Jotemka Twoje posty ogarnelam jak sama widzisz z podtekstem nawet:-D:-D:-D:-D
ja sie wylamalam jesli chodzi o lody "zimne":-p i zrobilam kluski leniwe;-)
wiecie jaka jestem zmeczona,nie spalam nic w dzien,pojechalam troche na zakupy,potem po mlodego do szkoly w miedzy czasie odwiedzialam mame i czuje ze kregoslup mi zaraz peknie:-(ale nie poloze sie w dzien,zostawilam sobie prasowanie na czas kryzysu spaniowego ktory nastapi za jakos godzine:confused2:

Jakies wiesci od naszych rodzacych???

Przestańcie z tymi lodami aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bo mi się nie chce do sklepu jechać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zrobiłam za to gofry-myślałam, że to podziała i zapcham się tym zamiast lodów.......uwaga wiadomość dnia-nie podziałało:szok::szok:

niunia12a dzięki za podowiedź z leniwymi. Mąż mi biały ser kupił a chyba za mną chodziły tylko nie wiedziałam o co chodzi :)

No i faktycznie ciekawe jak tam nasze rodzące, ale jak cisza to raczej powinny być w trakcie albo po :happy:

reklama
Do góry