reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Kobito, czy ty aby nie zaczęłaś rodzić? Miałam takie bóle w szpitalu jak wychodziły mi maksymalne skurcze, więc dobrze radzę jak będą regularne gnaj do szpitala.

Agunia,weź mnie nie nakręcaj,bo z wrażenia serio tu urodzę,haha. :-p Jutro idę do ginki i mam nadzieję,że coś zacznie działać w kierunku porodu,bo na prawdę... Męczy mnie taka niemożność robienia czegokolwiek... Tylko siedzę bądź leżę od wczoraj...
Ale poważnie,na dole czuję,jakby mi się zrobiła taka wieeeeeeeelka dziura... Sorki za dokładność,ale nie wiem jak to opisać... Albo mnie znowu przeczyści albo serio tego okresu dostanę. :-p

reklama
Mojeboje, spóźnione życzonka!
Ancona, Zovitka, powodzenia Kochane!
Kroczek, a mogę jechać z Tobą do tej hurtowni? :-) Może wpadnie mi w ręce jakiś słodki pajacyk? Nie, żebym już ich miała całą szafkę...
Viltutti, Agutka, zaraz i Wam coś ruszy, zaczekajcie jeszcze chwilkę:)

Ja dziś w lepszym humorku, bo mi dojarka przyszła i materacyk:)

Ej, Wy trzydziestki staruszki, zaraz Wam na emeryturę przechodzić :-D (hehe, gówniara się odezwała)

Patuśka, bo się obraże ;-) Ja od stycznia mam 42... Dopiero próchno ze mnie....
Mojeboje, wszystkiego cudownego!!!!! A 3 z przodu mnie nie wzruszyła, czwórka uradowała, coraz mi lepiej w tym życiu, serio!!!!

Ancona powodzenia!!!
Zovita czekam na wiadomości.
Agutka może naprawdę coś się zaczyna.

Dziewczyny 30 naprawdę nie jest straszna. Ja po 30 tak naprawdę odkryłam swoją kobiecość. Postanowiłam bardziej zadbać o siebie, o swoje ciało, schudłam ponad 10 kg i poczułam się sexi. No i w sferach intymnych zrobiło się zupełnie inaczej. Mogę powiedzieć, że ja po 30 rozkwitłam :-)

reklama
Witam się i ja przy śniadanku :-) aż buźka się uśmiecha że w końcu dziewczynki się doczekały :-)

Ancona Zovitka
czekamy z niecierpliwością na pierwsze wieści :-)
Kroczku udanych zakupów, uwielbiam te hurtownie tylko najgorzej jest przy po podliczeniu przy kasie :sorry: :-)
AgutkaZG ja też mam jutro wizytę i zobaczymy co tam gin wymyśli :-) ale się stresuję :szok:

mojeboje
sto lat, sto lat wszystkiego najlepszego, spełnienia najskrytszych marzeń :-)

L-oka dużo uśmiechu życzę :-)

Dziewczyny nie załamujcie Mnie ja od roku sobie cały czas wmawiam że życie zaczyna się właśnie po 30-stce :rofl2: :-D

Do góry