reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej dziewczyny:)

Ja nic od Ancony nie dostałam:) Może inna dziewczyna coś wie:)

W razie czego napisze do niej tylko zerkne czy zostawila numer gdzies:)

Truskawkowa Mamba, Niunia współczuję choróbska:)

Marcia trzymam kciuki za wizytę:tak:

reklama
A ja czuję się trochę rozczarowana. Wczoraj byłam pierwszy dzień na szkole rodzenia, położna troszkę dziwna Pani ale wiedza jaką przekazuje może się przydać. Czytała nam jakieś historyjki i czułam się jak w grupie przedszkolnej słuchając tego, siedząc na matach na podłodze :-) Ale to miała być darmowa szkoła rodzenia a jak się okazało na koniec niestety nie jest, więc muszę zrezygnować bo nie stać mnie na dodatkowe wydatki. Szkoda... myślałam, że będę mogła wieczorami tam chodzić a tu zonk.

Zaczęłam pakować wczoraj torbę do szpitala i się przeraziłam jaka ona musi być duża, żeby wszystko w niej się zmieściło :eek:

Któraś z Was pytała o łożeczko, moje jeszcze nie złożone ale tylko dlatego, że materacyka jeszcze nie mam. Łóżeczko i pościel jest, więc po chińsku trochę wszystko kompletuję:sorry:

Ale mam nadzieję, że w tym tygodniu wszystko skompletuję :-)

Czekam na wieści od ANCODY mam nadzieję, że wszystko dobrze :)

Uciekam coś zjeść :-)

Dzień dobry. :-)

Marcia, udanej wizyty. ;-)

Niunia, Truskawkowa - zdrówka dla Was i Waszych rodzinek!

Ancona, czekamy na wieści. :-)

A ja już odprawiłam Zuzię do szkoły i zaraz zabieram się za ogarnięcie siebie,bo po lekcjach jedziemy na basen. :-D

Truskawkowa zdrówka dla syncia

Na Hubercika chyba jeszcze trochę poczekamy, nie może się chłopak zdecydować
Za chwilkę odprawiam Olę do szkoły, a potem z Zosiakiem do lekarza, bo brzydko kasłać zaczęła:-(

Brzuch mi się jakoś dziś napina, skurcze łapią, na odpoczynek dziś marne szanse

Hej Foremki :-):-)
Nocka przebiegła w miarę spokojnie ostatnio się wam po chwaliłam że nie muszę wstawać za potrzeba a tu masz od dwóch dni po 2-3 razy:-D:-D
Z reszta P też nie dał mi za bardzo po spać bo chrapał nie ziemsko ale to przez to że jest przeziębiony co u niego to zdarza się raz na ileś lat i do tego chora Wiki już drugi tydzień leci a tu nic wirus za wirusem łapie mam na dzieję że mnie nie dopadnie .
Dużo zdrówka dla chorujących mam , by szybko wróciły do zdrówka . No i dla dzieciaczków
Dagmar trzymam kciuki za Lusie .

Agmaa to bardzo niefajnie z ich strony, że tak oszukują, może jakby od początku było jasne że jest płatne to mogłabyś jakiejś innej szkoły poszukać.

Ancona czekamy na wieści:)

Ja dzisiaj znowu obudziłam się o 7 a gdy pracowałam to miałam straszny problem żeby reagować na budzik 7:45 :wściekła/y: Na szczęście tym razem po pewnych mękach udało mi się jeszcze usnąć i wstałam po 9. Teraz pojadę na morfologię, zawieźć zwolnienie i z koleżanką na kawę i może jakieś zakupy, zobaczymy jak długo dam radę biegać po mieście:) Ale słońce dodaje sił, trzeba korzystać bo tak ma być do końca tygodnia a potem gorzej.

Przy okazji prania pojawił się problem i stąd małe pytanko początkującej praczki dziecięcoubrankowej;) Teraz piorę takie bardziej kolorowe (nie pastelowe) ciuszki, ale wśród nich były 2 body w bardzo ciemnym kolorze, dla których to by było pierwsze pranie więc bałam się żeby tych wszystkich czerwoności przypadkiem nie zafarbowały. Chociaż wydaje mi się, że dziecięce ciuszki nie powinny farbować, ale lepiej być ostrożnym. No to je odłożyłam. I teraz pytanie - czy jak wrzucę je do normalnego prania z jakimiś moimi ciemnymi rzeczami, a potem wypiorę już kolejny raz z dziecięcymi, to będzie ok? Czy koniecznie wyprać je teraz oddzielnie w tym dziecięcym płynie np. ręcznie (nienawidzę prać ręcznie)?

Witajcie dziewczynki :-) witam się z rana i zaraz uciekam do pokoiku małej bo wczoraj nic nie zrobiłam :-) u Mnie noc w miarę ale od 4-7 spać nie mogłam potem jeszcze przysnęłam na 2 h ale chyb jakieś choróbsko Mnie dopadło bo gardło zaczyna pobolewać, zaczynam się pocić i jakieś takie samopoczucie do d... :-( zajmę się pokoikiem to może przejdzie ale leki zaraz biorę :-)

Ancona czekamy na wieści i Hubercika :-)

witam się wiosennie :-)

Dagmar trzymam kciuki za dobre wieści :tak:

Nina zdrówka dla Ciebie

Truskawkowa zdrówka dla syna

chyba taki sezon chorobowy się zaczął, bo ja wczoraj z synem spędziłam popołudniu 2 godziny w kolejce do lekarza, a wizyta trwała 2 minuty, bo my tylko na kontrolę. Mój na szczęście zdrowy jeszcze (i oby tak zostało). Trochę oczy mu ropieją, ale kupię pneumolan i przejdzie.

Ancona czekamy na wieści :-)

reklama
Do góry