Agmaa to bardzo niefajnie z ich strony, że tak oszukują, może jakby od początku było jasne że jest płatne to mogłabyś jakiejś innej szkoły poszukać.
Ancona czekamy na wieści
Ja dzisiaj znowu obudziłam się o 7 a gdy pracowałam to miałam straszny problem żeby reagować na budzik 7:45
Na szczęście tym razem po pewnych mękach udało mi się jeszcze usnąć i wstałam po 9. Teraz pojadę na morfologię, zawieźć zwolnienie i z koleżanką na kawę i może jakieś zakupy, zobaczymy jak długo dam radę biegać po mieście
Ale słońce dodaje sił, trzeba korzystać bo tak ma być do końca tygodnia a potem gorzej.
Przy okazji prania pojawił się problem i stąd małe pytanko początkującej praczki dziecięcoubrankowej
Teraz piorę takie bardziej kolorowe (nie pastelowe) ciuszki, ale wśród nich były 2 body w bardzo ciemnym kolorze, dla których to by było pierwsze pranie więc bałam się żeby tych wszystkich czerwoności przypadkiem nie zafarbowały. Chociaż wydaje mi się, że dziecięce ciuszki nie powinny farbować, ale lepiej być ostrożnym. No to je odłożyłam. I teraz pytanie - czy jak wrzucę je do normalnego prania z jakimiś moimi ciemnymi rzeczami, a potem wypiorę już kolejny raz z dziecięcymi, to będzie ok? Czy koniecznie wyprać je teraz oddzielnie w tym dziecięcym płynie np. ręcznie (nienawidzę prać ręcznie)?