reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Hej laseczki.
U nas sytuacja trochę się unormowała. W nocy temp ok 38, wymioty tylko 1 i koniec.Teraz jeszcze miał takie 38 i troszkę kaszel......

Hubercik nie może się zdecydować:tak: I dobrze, niech jeszcze chwile posiedzi jak mu tak dobrze;-)

Dagmar trzymam kciuki

I za wszystkie brzuszkowe dzieciaczki też kciukaski zaciśnięte-niech czekają na swój termin.

Aaa i buziaczki dla Emmy:*

reklama
Ale fajna pogoda... szkoda że taka zmęczona i bezsilna się czuję :/ ogólnie mam się dobrze, ale jakieś takie dziwne pierdoły mi doskwierają: mam strasznie sztywne stawy, zwłaszcza w palcach u dłoni, masakryczne cierpną mi ręce a wewnątrz ust mam tak wszystko opuchnięte i popękane jakbym kilko soli zjadła i pumeksem zagryzła. Jakby było mało to wypakowało mi uroczą opryszczkę na wardze i przy śniadaniu strzeliło mi coś w szczęce i teraz nie mogę paszczy rozdziawić bez bólu...
Jak sobie pomyślę, że przed ciążą ja nie wiedziałam co to ból głowy to mam wrażenie że chyba zamieniłam się z jakąś babcią na ciało...

Viltutti to tak jak u Mnie od paru dni kichałam, potem wyskoczyła mega wielka opryszczka i teraz mam strupa na pół dolnej wargi :crazy: a teraz jeszcze katar i ogólne osłabienie więc chyba popołudniu będę leżała plackiem bo jakieś choróbsko się przypętało :crazy: a jeszcze mąż dzwonił czy mamy coś na przeziębienie bo też go łamie - no to SUPER !!! :wściekła/y:
A ręce już Mi mniej drętwieją odkąd zaczęłam brać Magne B6 dodatkowo do suplementu i nie chcę zapeszać ale pomaga :-)

Pojechałam do pracy zawieźć zwolnienie i zeszło mi niemal 2 godz. Zawsze to mąż zawoził (bo pracujemy w jednej firmie), ale chciałam jeszcze się pokazać, a że to blisko to pojechałam. No i fajnie pogadać z ludźmi :-)

Mojeboje niestety ciuszki mogą farbować, tym bardziej jak jeszcze nie były prane. Jak to tylko 2 bodziaki to chyba bym w rękach przeprała.
Agmaa szkoda, że tak wyszło z tą szkołą. Człowiek się cieszy a tu zonk.
A co do torby to ja ostatnio stwierdziłam, że chyba wszystkiego do jednej nie zmieszczę :baffled:
Evelinka zdrówka życzę

Dziewczyny do którego zus wypłaca kasiorkę??? Od tego miesiąca Zus płaci mi pensję jest 11 a konto cały czas puste....:eek:

hej! znow witam sie we wtorkowy sloneczny dzien!
dzis musze troche posprzatac, bo przez to slonce to widac kazdy kurz!

pranko zrobilam, popralam tetrowe pieluchy, biale dzidziusia jeszcze i je musze poprasowac, a drugie pranie normalnie musze rozwiesic na tarasie, bo takie ladne sloneczko!

Dziewczyny do którego zus wypłaca kasiorkę??? Od tego miesiąca Zus płaci mi pensję jest 11 a konto cały czas puste....:eek:
Mi wypłaca w tym samym terminie co normalnie pensję dostałam czyli tak między 20 a 25 każdego miesiąca. Nie wiem czy to tak się złożyło że termin się pokrywa czy wtedy płaci każdemu.

...
Jak sobie pomyślę, że przed ciążą ja nie wiedziałam co to ból głowy to mam wrażenie że chyba zamieniłam się z jakąś babcią na ciało...
Pocieszę Cię, że z większością objawów i buli się z powrotem pożegnasz
A na pewno ZUS? u mnie zakład pracy duży i to od nich dostaję przelew a oni rozliczają się z ZUSem i dostaję tak jak wszyscy pensje 3-4 dni robocze przed końcem każdego miesiąca

Jakaś śnięta jestem, a muszę ogarnąć trochę pokój bo kurier koło 14 będzie a mam przy nim paczkę sprawdzić czy wszystko jest grrr.

Z bólami to wam troszeczkę "zazdroszczę" tych jak na miesiączkę bo ja nigdy taki takowych nie miałam a to jeden z sygnałów że coś się zaczyna dziać... wiem że nie powinnam bo może dzięki temu i porodowych bóli nie miałam i nie czułam ale wiecie jak to jest to co nie dostępne nas kusi i byśmy chciały :)

Ja dostaję 10 tego każdego miesiąca ale to chyba pracodawca wypłaca a potem ZUS mu zwraca bo ja na wyciągu mam płatnika Matras nie ZUS

reklama
Aaaa jeszcze dziewczyny z opryszką teraz to poczekajcie do wyleczenia z porodem żeby maluszka nie zarazić!!
jeśli się wam podoba to proszę o głos, a może jakiś inny wam wpadnie w oko?
Ja z sentymentem na ujęcia Wolbórki patrzę bo... ach te wspomnienia :)

Ostatnia edycja:
Do góry