reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Nie nadrabiam was bo nie mam sił......młody wymiotował już 3 razy....teraz temp 39:szok::szok:
Słaby, że szok.....
Babcia po wczorajszym leży.....
Tata chory też leży....
No cudowny początek tygodnia.....

reklama
Truskawkowamamba wspolczuje u mnie od czwartku sie tak ciagnie. A najlepsze jest to ze moj D. musial tego wirusa ze szpitala przyniesc bo wlasnie w czwartek byl tam I od niego sie chorowanie zaczelo :O

uff przeczytałam ale juz nie wiem co komu odpisać
truawkowska współczuję choroby synka wiem że to strasznie rozstraja system nerwowy
Ancona powodzenia i zdrowia
dagmar oczywiście że o was pamiętamy
agunia moja koleżanka rodzila w Rudzie śląskiej i jest bardzo zadowolona powiedziała że mają bardzo duże doświadczenie, moja lekarka dzisiaj tez mi powiedziała że jakby sie coś zaczęło dziać to mam tam jechać

Truskawkowa, niunia wspolczuje chorob w domu :-( trzymajcie sie tam dzielnie, bo teraz przed porodem to niezbyt dobry czas na chorowanie.

Dagmar jestem z wami w modlitwie. Na pewno wszystko bedzie dobrze. A jak tam Lusia z waga i karmieniem?

Madzikm dagmar dobrze pisze, dokup Emmie wiekszy smoczek do swojej butelki albo taka butelke ktora akceptuje. Widocznie jest wygodna i nie chce sie jedzeniem zbytnio meczyc. Ale najwazniejsze ze wszystko idzie w dobra strone.

Ja jutro mam wizyte. Ale obstawiam ze uslysze to co zawsze czyli szyjka dluga, ladna. Rozwarcie tak jak na ostatnich dwoch wizytach czyli na opuszek. Ha ha ciekawe czy tym razem ja bede wrozbitka. Ma mi pobrac jutro wymazac na gbs. I pewnie kolejna wizyta juz z ktg. Szkoda ze nie jutro juz, bo lubie bardzo to badanie.

czytałam wczoraj na tablecie i nie pamiętam co miałam komu odpisać...
Madzik wcześniak znajomych startował od 1,5kg najpierw sonda później butla i dopiero pierś... jedzenie z piersi jest bardzo męczące dlatego taki maluszek woli butelkę. Jak Emma podrośnie i nabierze sił to możesz spokojnie próbować przestawić ją na pierś - trzeba tylko wytrwałości i zaparcia... A jak będzie wolała butlę to też przecież nic się nie dzieje bo ważne żeby była zdrowa i przybierała na wadze :)

No faktycznie, że ani w szpitalnych wieściach ani w dzieciach nic jeszcze nie ma... może po prostu Anacona nie miała jak napisać, lub szczęściara która dostała sms'a jeszcze śpi :)

A ja chciałam się tylko przywitać :-)

Wczoraj byłam taka padnięta, że nie wiem czy pisałam co u mnie więc nadrobię Was z wczoraj i się niebawem odezwę :tak:

Miłego dnia i do przeczytania za jakiś czas :-)

reklama
Witam :-)
Dzisiaj niemal całą noc nie mogłam spać, chyba za dużo było ostatnio w miarę dobrych nocy ;-) Jednak przez to zrobiłam 2 prania :rofl2:

Dagmar będzie dobrze, musi :tak:
Truskawkowa zdrówka dla synka
Niunia zdrówka dla Ciebie

Też jestem ciekawa co u Ancony :huh:
Idę powiesić pranie, bo słońce już od rana świeci :-)

Do góry