Hej!
marcia ja tez miewam czasem bole, a to lzejsze a to bardziej boli, roznie, ale same mijaja. Czasami tez lezenie mi pomaga to odpoczywam w takie dni.
Magda8805 - spokojnie
ja znam przypadki ze szpitala sw. zofii - nie polecam, ma co prawda renome najlepszego ale wlasnie dlatego kazdy sie tam zabija o miejsce i sa rózne numery z przyjeciami. Z tych szpitali które ja biore pod uwage to:
- brodnowski - bo mam najblizej
- na inflanckiej - wszystko w ramach nfz, nie odsylaja jak rodzisz i poza tym bardzo mila obsluga.
Jesli wybierzesz jakis szpital to polecam zaczac tam chodzic na wizyty do przychodni przyszpitalnej (zazwyczaj jest). Poznasz lekarzy i polozne, poznasz zwyczaje itp. Czasami zeby miec lepsza opieke podczas porodu trzeba wykupic sobie polozna lub lekarza i/lub polozna. Ale to wszystko zalezy od szpitala. A na Karowej w szpitalu są anty CC - wiec jesli nie chcesz rodzic naturalnie to unikaj i karowej. Jesli masz jakies pytania jeszcze to sluze pomoca
mam kilka znajomych po porodzie i maly wywiad juz zrobilam. Ja umówilam sie z lekarzem, u którego sie leczylam, ze u niego w szpitalu urodze. Obiecal ze bedzie miejsce i zeby sie nie martwic o szpital
ale to troche daleko wiec musze miec jakies wyjscie awaryjne w Wawie.
Dagmar ja wiem ze z rodzina to roznie
a co do entuzjazmu, ja tez jeszcze sie ucze cieszyc, ale powoli zaczyna mi to wychodzic..choc wcale nie jest latwo.
Dobranoc mamusie