reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Dziewczyny ja na razie czekam , zaczeły się lekkie bóle do wytrzymania . Ginek kazał łyknąć no spe i magnez i mam czekać , być może to skurcze przewidujące , piękny w razie czego wie że jak sie na sila to jedziemy , martwię się troche i po zostaje mi czekać :-:)-(

Dziewczyny mam tez pytanie... HELP! :szok:

Wiele z was pisalo ze borykacie sie z bolami I skurczami itp pomimo ze jak patrzylam niektore co pisaly to sa dopiero w 35tyg!
A czy te wasze skurcze to takie.. no wlasnie JAKIE!??
Pytam bo w sumie jestem w desperacji a nie mam nikogo kogo moglabym zapytac... :-:)-:)-(
Od niedzieli mnie tak pokluwa ale to tak OSTRO! JAKBY NOZEM w okolicy krocza a moj lekarz jest na jakieje konferencji I nie mam nawet z nim umowic na wizyte..az do srody... :-(
Te moje skurcze.bole :-(trwaja tak po pare sekund ale sa TAK BOLENIE KLUJACE ZE JAK SIE 1SZY RAZ ZACZELY TO MYSLALAM ZE RODZE!!!!!!!!!!

U mnie to moja 1sza ciaza wiec kompletnie wszystko jest dla mine nowe wiec zdaje soebi sprawe ze panika u mnei moze byc przedwczesna... nie mam kogo zapytac o ten bol...

Jezeli jest ktoras w as co rpzezywac/odczuwa cos podobnego I ma pojecia co to moze byc to bardzo prosze o odpowiedz/porade! :-(

Czytalam na necie I w moje ksiazce o ciazy ze to moge byc `skurcze powodowane skracaniem sie szyjki macicy` wiec moze to to.. bo te skurcze podobno trwaja krotko I is enie nasialaja. I te bole u mien to wlasnie takei sa sa jendostajny poziom bolu I ktorciotkie.. ale za to jakie ostre!
ach... :eek:

Dziewczyny ja na razie czekam , zaczeły się lekkie bóle do wytrzymania . Ginek kazał łyknąć no spe i magnez i mam czekać , być może to skurcze przewidujące , piękny w razie czego wie że jak sie na sila to jedziemy , martwię się troche i po zostaje mi czekać :-:)-(

Sandra powodzenia! 3maj sie!
Ty mi tez w miedzyczasie odpisywalas I zyczylas. 3mam ciuki I za ciebie!! :tak:

Neti uwierz mi jak zaczniesz rodzic to nie pomylisz tego z niczym a bole ktore masz najprostrza odpowiedz to dzidzius sie rusza I stad takie odczucia a byc moze szyjka sie skraca wkoncu jak by nie patrzec cialo sie przygotowuje do porodu, ale uwierz mi prawdziwych skurczy I porodu nie przegapisz.

no nie zasne dzisiaj :crazy: tak mi goraco w dłonie i stopy, że zaraz oszaleje ... juz zrobiłam sobie chlodny prysznic i nic:wściekła/y: Zaraz się ubiore i chyba wyjdę się ochlodzic na dworze. .. Masakra

Neti80 ja też ostatnio miałam taki skurcz i też się przestraszylam ale to chybq normalne. Trzeba się nastawić, że będzie ich coraz więcej

Dzień dobry,
Widzę, że działo się troszkę wczoraj, ale póki co chyba wszystkie nadal w dwupaku :-). Ja już od 6:00 spać nie mogę, więc chyba pora wstać :O tylko co ja teraz będę robić przez tak dłuuuugi dzień, tym bardziej że pogoda nie sprzyja :-\

Ja tez juz od 6 nie spie ale u mnie to nic nowego. Na szczescie wczoraj jakos usnelam i juz mnie w nocy skurcze nie meczyly. Ciekawe jak bedzie dzisiaj. Kurcze ja to bede sie pewnie bujala z tymi skurczami tak jak ancona jeszcze przez pare tygodni. Strasznie to upierdliwe jest. No ale tak samo mialam w pierwszej ciazy :-(

Czy ktos ma jakies informacje od Milenki???

Ola wszystkoego najlepszego z okazji powrotu do domu.

Ciekawe co tam u madzikm i Emmy.

reklama
Dień Doberek kobitki:)

Och ale się działo wczoraj widze:-D ale nadal nie mamy rodzynka:-(

No dobra ciężarówki na wylocie kolejno odlicz:tak:

Od milenki nie ma wiesci:( ale brak wiesci to dobra wiadomosc pewnie urodzila:)

Sandra spokojnie ja tez mam skurcze tak od okolo tygodnia:tak:

No a u mnie na suwaczku skonczony 34tydz:-D jeszcze 3 i wyjecie krazka a potem to niech sie dzieje co chce byle mój R był na miejscu bo bez niego pod drzwiami sali operacyjnej nie rodze i tyle:-D

Do góry