reklama
Nie nie nie! To nie sprawiedliwe! Zaraz miesiąc będzie jak w szpitalu kwitnę i Hubcio nawet nie myśli o wyjściu a tu takie w domu siedzą, bach na porodówkę i dzieciaczki rodzą to już przegięcie.
Agutka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i niech ten twój rodzyneczek jeszcze w brzuszku posiedzi bo to nie jego kolejka ;-)
Viltutti ja też miałam plan na przyszłą niedzielę być już w domu a tu raczej puuupa z tego będzie.
Po schodach biegam, robię kilometry po wszystkich korytarzach i Nic!
Stopy mi okropnie puchną a dzisiaj to już było przegięcie bo aż taka wielka gulka na kostce wyrosła :0 i lewa noga tak mi daje popalić że już nie wiem jak leżeć bo czucie w niej tracę i jakby cała drętwieje mało to przyjemne.
Koniec marudzenia ;-)
Spokojnej nocki :*
Agutka trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze i niech ten twój rodzyneczek jeszcze w brzuszku posiedzi bo to nie jego kolejka ;-)
Viltutti ja też miałam plan na przyszłą niedzielę być już w domu a tu raczej puuupa z tego będzie.
Stopy mi okropnie puchną a dzisiaj to już było przegięcie bo aż taka wielka gulka na kostce wyrosła :0 i lewa noga tak mi daje popalić że już nie wiem jak leżeć bo czucie w niej tracę i jakby cała drętwieje mało to przyjemne.
Koniec marudzenia ;-)
Ostatnia edycja:
Jak to jeszcze czeka? Nosz kurka wodna to przeciez moj szpital bedzie ja sie nie zgadzam na ignorowanie, a ktg miala podpiete bo przegapilam...no ja mam nadzieje,poki co Agutka podupada psychicznie bo nadal czeka na kogokolwiek,ryczec jej sie chce:-(
------------------
Ok doczytalam jeszcze raz "szpitale" to chociaz wiem ze ktg miała...
Agutka trzymam kciuki i czekamy na wiesci
mi stopy tez strasznie puchna i prawa noga dretwieje ale juz niedługo. Niestety mi nic nie pomaga na to, czasem mam mniej opuchniete stopy po nocy,ale trzymanie w górze nic nie pomaga Trzymaj sie cieplo ancona i nie trac wiary, do niedzieli jeszcze troche!
hehe, spokojnie, na niego te przyjdzie poraNie nie nie! To nie sprawiedliwe! Zaraz miesiąc będzie jak w szpitalu kwitnę i Hubcio nawet nie myśli o wyjściu a tu takie w domu siedzą, bach na porodówkę i dzieciaczki rodzą to już przegięcie.
Koniec marudzenia ;-)
mi stopy tez strasznie puchna i prawa noga dretwieje ale juz niedługo. Niestety mi nic nie pomaga na to, czasem mam mniej opuchniete stopy po nocy,ale trzymanie w górze nic nie pomaga Trzymaj sie cieplo ancona i nie trac wiary, do niedzieli jeszcze troche!
`Agata1991` super dzieki! wlasnie dzisiaj pol dnia tak lezalam.., I na prawde pomoglo!!!!!!!!!! co za ulga!!! Bog Ci zpalac dobra duszyczko za tak moze i ktosby powiedzal banalany sposob ale jaki pozyteczny no I w sumie nie znany przeze mnie...Wymoczyć stópki w ciepłej wodzie i leżeć leżeć leżeć z stopami powyżej serca... Męża też można poprosić o masaż. Przy córce mi stopy puchły i to pomagało.
Przeciez myslalam ze mi stopy eksploduja!
Opuchniete co prawda nadal sa bo taka duuuuza opouchlizna to nei zejdzie po 1dnym dniu. ale za to w okolicach palcow to zeszla calkowicie I wroclo mi czucie ich do tego moge nimi w koncu poruszac a od dni juz prwie nie moglam...
juz teraz rozumiem co robilam zle, bo mi sie wydawalo ze `mialam do tej pory nogi wyzej` ale prawda byla taka ze na kanapie I to na poduszce czy dwoch.. a tu trzeba bylo jak mowilkas `powyzej poziomu serca`!!!
Serdecznie Tobie dziekuje jeszcze raz za to rade I pozdrowionka!!!! :-):-):-):-):-):-)
No się dzieje widzę. Ja spać nie mogę bo gorąco mi i zgaga mnie męczy. Wypełniłam ambitny plan na dzisiaj i myślałam, że padne na twarz o 20 a tu proszę się wcale nie zapowiada :-( w środę dojdzie materac to pokoik będzie wyglądał już prawie kompletnie
ciągle mam poczucie, że o czymś zapomniałam i nie kupiłam jeszcze ale nie mam pojęcia co to....
Haha mój malz zasnął jakiś czas temu i piękne mówi przez sen
Agutka trzymam mocno kciuki, trzymaj się tam Kochana !!
ciągle mam poczucie, że o czymś zapomniałam i nie kupiłam jeszcze ale nie mam pojęcia co to....
Haha mój malz zasnął jakiś czas temu i piękne mówi przez sen
Agutka trzymam mocno kciuki, trzymaj się tam Kochana !!
Ostatnia edycja:
marcia331
Fanka BB :)
Ancona bo Ty to juz dawno powinnas wyjsc do domu i tam spokojnie czekac na porod. Maz by pomogl, Ty bys sie odstresowala i Hubcio na pewno szybciej by wyszedl. Dziwie sie ze Cie tam tak dlugo trzymaja, przeciez nic Ci nie robia a i nic zlego sie nie dzieje. A tylko zajmujesz im lozko. Wez no dogadaj sie z tym swoim synkiem raz a porzadnie, zeby nie dawal zarobic szpitalowi za dlugo pobyt.
A ja lyknelam podwojny magnez i nospe bo mnie podbrzusze boli i skurcze mecza :-( chyba mi sie udzielila atmosfera na forum. Bylam spiaca a juz mi przeszlo i teraz pewnie szybko nie usne :-(
Czyli u Agutki to jednak falszywy alarm.... chociaz jeszcze sie moze rozkrecic.... a wiadomo cos jak szyjka, rozwarcie????
A ja lyknelam podwojny magnez i nospe bo mnie podbrzusze boli i skurcze mecza :-( chyba mi sie udzielila atmosfera na forum. Bylam spiaca a juz mi przeszlo i teraz pewnie szybko nie usne :-(
Czyli u Agutki to jednak falszywy alarm.... chociaz jeszcze sie moze rozkrecic.... a wiadomo cos jak szyjka, rozwarcie????
reklama
mika- my nadal w szpitalu. Lusia zaczęła jeść, więc się cieszymy
JA TEZ DAGMAR SIE CIESZE!!!
Czesto wygladam Was tutaj.... oby teraz z gorki WAM bylo!!!! ;-)
pozdrowionka