reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Dziewczyny nie wiem co się dzieje... zrobiłam wpis powyłączałam wszystko i spałam gdzieś do 15:30... myślę, że dodatkowo brak jedzenia mnie osłabił.
Rano zjadłam kromkę chleba, czułam się dobrze to mleko z płatkami później (oczywiście mnie artstycznie zmuliło) no i teraz kromka chleba popijam wodą bo herbata działa na mnie wymiotnie w takich sytuacjach i czekam na męża jak na zbawienie...

Z mniej przyjemnych wiadomości wymieniali nam dzisiaj uszkodzone szyby w domku i okazało się, że 4 wymienili na jeszcze bardziej porysowane!!!

reklama
Patuśka ale że mąż jest że tak powiem zniesmaczony brzuszkiem, czy raczej boi się żeby krzywdy nie zrobić? No ja to nie pomogę bo zapomniałam już co to igraszki:sorry2: Celibat od ponad 7 miechów i jeszcze pewnie ze 3, 4 potrwa:dry:

auliya skórka powiadasz biedaku

ermilka śmigaj do domu:)

Evelinka szwagierka to do hotelu przyszła czy jak bo nie rozumiem:no:

Marcia dobrze że udało się coś zaradzić:)

Dagmar ja mieszkam na końcu woj łódzkiego:) Zapraszam na moje zadupie:)

Ola kciukasy za wizyte:)

madziolinka fajny zakup:tak:

no niech mnie jeszcze małż wkurzy to przyjadę :) Co mi tam- zadupia to jest to!

A ja na poprawę dzisiejszego humoru znalazłam kosz mojżesza ze stelażem w okazyjnej cenie. Cieszę się bo długo już szukam
Kosz mojżesza Katowice Bogucice • Tablica.pl
Już tylko wanienka do kupienia nam zostanie bo pozbyliśmy się naszej na jesień. Mam nadzieję, że mąż mnie nie wkurzy i nie będzie się krzywił. Przy dziewczynkach mieliśmy kołyski i teraz też chciałabym się wstrzymać z dużym łóżeczkiem na kilka m-cy, no a po drugie jak wstawimy je do sypialni to się nie ruszymy

też miałam kupić kosz ale nie wyszło :( teraz już brak kasy i nici z kosza :(

Dziewczyny nie wiem co się dzieje... zrobiłam wpis powyłączałam wszystko i spałam gdzieś do 15:30... myślę, że dodatkowo brak jedzenia mnie osłabił.
Rano zjadłam kromkę chleba, czułam się dobrze to mleko z płatkami później (oczywiście mnie artstycznie zmuliło) no i teraz kromka chleba popijam wodą bo herbata działa na mnie wymiotnie w takich sytuacjach i czekam na męża jak na zbawienie...

Z mniej przyjemnych wiadomości wymieniali nam dzisiaj uszkodzone szyby w domku i okazało się, że 4 wymienili na jeszcze bardziej porysowane!!!

kurcze jakim cudem?
Trzeba nad nimi stać z batem, czy co?

a tobie jak wymioty nie przejdą to na IP

auliya - pzejdzie i bedziesz jak nowo narodzona :) jabluszka zdrowe, skorka tez.

ermilka - odpocznij i jedz do domu.

Evelinka - moze jakis podział obowiazków ze szwagierka trzeba by obgadac? tym bardziej ze ty za duzo juz nie powinnas robic :)

Marcia- trzymam kciuki zeby udało sie wszystko z domkiem, ale pamietaj - dbaj o siebie bo Maluszek w brzuchu skacze :)

Ola - daj znac jak po wizycie

Patuśka - nie martw sie, nie tylko ty tak wygladasz :D moj maz sie boi ze cos uszkodzi dzidzi i namowic go tez ciezko, ale czasem jednak sie udaje :)

Jotemka fajne te praleczki, ale zaladunek rzeczywiscie imponujący. Ta LG fajowa :)

laski wiem, że temat już był ale co na hemoroidy- dopadło mnie w 4 ciąży ale jednak :O

Dagmar podobno kora dębu takie zioła w zielarskim się kupuje i robi nasiadoweczki i pomaga:)
wczoraj połozna srodowiskowa tak nam mowila....sama nie ma takich zeby trzeba bylo cos stosowac ale jak pytalam lekarke to mowila ze a aptece cos bez recepty kupic

Dziewczyny pomocy!!! Właśnie się dowiedziałam ze mam za mała ilość wód plodowych (AFI =7, chodź na necie czytałam ze norma to od 5 do 25) kurcze jestem załamana zestresowana i wogole jak czytam te Różne fora. :-( dzisiaj zaczynam zastrzyki i naprawdę boje się strasznie. No a jestem w 33 tygodniu :':)'(

sylwunia ale 33 tydzień to nie jest źle spokojnie moze terapia da rezultaty podobno trzeba też dużo pić
dagmar ja też mam ten problem :dry: nieprzyjemna sprawa używam kory dębu ale spektakularnych efektów nie widze

AAAAA normalnie tyle się na produkowałam a tu co post nie dodany :wściekła/y::wściekła/y:
Udało mi sie jakoś was do czytać to chyba jakiś cud:happy2:
Chodzę od 2 dni tak zmęczona i śnięta że to cud że jeszcze w nic nie przywaliłam
w nocy maleńka spać mi nie daję. Ale za to daję o sobie znać w bolący sposób kopniakami z jednej i zdrugiej strony jestem już wykończona . Zazdroszczę wam tych tygodni 33-34-35 też bym już chciała mieć taki wynik i wiedzieć że maleństwo już nie długo będzie ze mną .
Przepraszam że nie odpiszę wam wszystkim ale już nie pamiętam co komu miałam odpisać , wszystko przez ten post:wściekła/y::wściekła/y:
Mam tylko na dzieję że u was w miarę dobrze i się trzymacie ja trzymam kciuki za nas wszystkie i ściskam was mocno ;-);-);-)

reklama
Evelinkaaa - współczuję akcji ze szwagierką, znając moje doświadczenie to tego się obawiałam. Wiesz, jej zachowanie jest nieludzkie. Przestań podawać jej jedzenie i czekać na nią. Niezły sobie hotel znalazła.

A jeśli chodzi o pralki: to moje marzenie LG F1443KDS7 | LG Electronics
A to bardziej realna: Whirlpool Carisma AWIC 10142 - Dobra cena, Opinie w Sklepie RTV EURO AGD

Póki co czekam na wieści i będą nie wcześniej niż w następnym tygodniu...

No dokładnie Jotemka hotel sobie znalazła :-( a ja jak głupia latam koło niej, ale dzisiaj jak wróci to sobie pogadamy na poważnie, a jak się obrazi trudno jakoś mi to koło nosa lata ! :-)

no to jej powiedz, że koniec- niech sama sobie robi jeść i sprząta bo ty już nie będziesz!!!!!!

Dokładnie Dagmar taki mam zamiar jej dzisiaj powiedzieć co nieco do słuchu :-)

Ewelinka- no szwagierka nie ma co dama jak się patrzy. cierpliwośco życzę już chyba niedługo zostanie do końca lutego miała być?

Olu taką mam nadzieję :szok: bo w sumie tylko na początku mówiła że do końca miesiąca a teraz już nic nie mówi ten temat tez poruszę dzisiaj ! :-)

Evelinka szwagierka to do hotelu przyszła czy jak bo nie rozumiem:no:

Kroczku tak chyba sobie myśli :-( ręce opadają :-(

Evelinka - moze jakis podział obowiazków ze szwagierka trzeba by obgadac? tym bardziej ze ty za duzo juz nie powinnas robic :)

L-oka wszystko sobie spisałam dzisiaj co Mi nie pasuje i wieczorem jak wróci będę gadać zobaczymy jak zareaguje. A humor mam dzisiaj do d... więc będę twardsza niż zwykle :-)

laski wiem, że temat już był ale co na hemoroidy- dopadło mnie w 4 ciąży ale jednak :O

Dagmar ja poszłam do apteki i kupiłam taką maść Posterisan jest bez recepty i Mnie pomaga :-)

Do góry