Witajcie dziewczynki :-)
U Mnie też pogoda szaro bura i lekki mrozek trzyma, już spacerek z pieskiem zaliczony no i teraz mam chwilkę na poczytanie i odpisanie Wam :-)
Wczoraj już nie miałam siły nawet Was poczytać bo przyjechali teściowie w sumie nie do Nas tylko do szwagierki żeby pogadać czy coś się u niej da naprawić itd. same wiecie jak to rodzice się martwią i chcą dobrze. Ale mimo wszystko po telefonie że mają przyjechać wzięłam się za porządki takie szybkie, no i psa wzięłam na szybki spacer i po zakupy. Wracałam tak obwieszona siatka i jeszcze pieska teraz musimy nosić że myślałam że wyzionę ducha zanim dojdę na to 3-cie piętro, ale dałam radę
po czym przyszła szwagierka z pracy i myślałam że mi pomoże coś w przygotowaniu do kolacji, ale NIE ona poszła się wykąpać i pomalować paznokcie
masakra !! wiec ja już taka zmęczona przygotowałam wszystko na kolację ledwo usiadłam przyjechali teściowie więc gloria wyszła z łazienki posiedziała 2 godz i uwaga wyszła ! bo się umówiła !!! nosz k... a
jak tak można się zachować zwłaszcza do swoich rodziców, jak mąż w końcu wrócił z pracy a teśiowie pojechali to mu tak na gadałam ze szok! Nie dość że przygarnęliśmy ją to jeszcze w niczym nie pomaga tylko na gotowe przychodzi a talerzyk sprząta ze stołu tylko swój !! Masakra i bądź tu człowieku miły i pomocny ! Ale już nie marudzę
dzisiaj już humor lepszy
Rila dotrwasz dotrwasz ! nie czytaj do jutra tamtego forum aby się nie stresować, główka do góry będzie dobrze z Twoimi maluszkami i trzymam kciuki za wizytę :-)
Kroczku brawo 30 tydzień :-) i jeszcze raz wszystkiego najlepszego w dniu Twojego święta :-):-):-)
AgutkaZG ajj też mam takie kłucia ale chyba nie aż tak bardzo dokuczliwe jak Ty, ale bardzo to jest nieprzyjemne
trzymaj się !
Ancona, L-oka ja też jeszcze torby nie mam spakowanej ale wczoraj wieczorem może przez zmęczenie a może już jakieś pierwsze oznaki nadchodzącego wypakowania miałam takie dziwne samopoczucie :-) więc chyba dziś się zbiorę i spakuję :-)
Jotemka ja też zaplanowałam wczoraj wieczorem dzień lenia, ale już Mnie podłoga denerwuje bo jakieś plamy są, mimo że pieska mamy to koty kręcą się w kątach no i pranko trzeba zrobić i tak to minie dzień lenia hihi
Viltutti super że masz dobre samopoczucie i oby tak dalej :-) i trzymam kciuki za siostrę daj koniecznie znać co tam u niej :-)
auliya współczuję samopoczucia ja tez miałam ciężką noc bo jakieś rozwolnienie mnie dopadło ale dzisiaj już ok :-(
ermilka biedactwo zerwij się i poleż odpocznij !