reklama
sandra910107
Fanka BB :)
Oprócz ucha to w miarę dobrze no i ból pleców do którego się przyzwyczaiłam i skurczę w nogach w nocy więc pobutki co godzinę na wstanie i za potrzebą :-)
Dagmar już Ci pokazuję
Fantastyczny wózek Sportive X5+ fotelik+ tacka, stan BDB+ Poznań Grunwald • Tablica.pl
A łóżeczko takie
12el. Łóżeczko materac + pościel baldachim +GRATIS (3865092243) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pościel ogródek beżowy
Dagmar już Ci pokazuję
Fantastyczny wózek Sportive X5+ fotelik+ tacka, stan BDB+ Poznań Grunwald • Tablica.pl
A łóżeczko takie
12el. Łóżeczko materac + pościel baldachim +GRATIS (3865092243) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Pościel ogródek beżowy
dagmar
Bardzo ładne łóżeczko a jakie tanie :OOprócz ucha to w miarę dobrze no i ból pleców do którego się przyzwyczaiłam i skurczę w nogach w nocy więc pobutki co godzinę na wstanie i za potrzebą :-)
Dagmar już Ci pokazuję
A łóżeczko takie
Pościel ogródek beżowy
No super!
A jeszcze w Krakowie- masiakra, nie wiadomo o której skończy
Witaj mememe
Dagmar, a jak wroci to juz zostaje w domu, czy musi jeszcze wracac do Krakowa? Dobrze by bylo jakbys miala opieke w tym stanie
Kroczku Kochana, ja Cie za te faworki chyba udusze, bo odkad przeczytalam to magiczne slowo w Twoim poscieo niczym innym nie moge myslec
Dagmar, a jak wroci to juz zostaje w domu, czy musi jeszcze wracac do Krakowa? Dobrze by bylo jakbys miala opieke w tym stanie
Kroczku Kochana, ja Cie za te faworki chyba udusze, bo odkad przeczytalam to magiczne slowo w Twoim poscieo niczym innym nie moge myslec
dagmar
Witaj mememe
nie mam kwaśnej śmietany :/
No zostaje ale na ile dni to nie wiem. Może tylko jutro a może z 2 tyg.
Teraz jakieś barierki ma robić ale to pierdoła a kolejne duże zlecenie dopiero w połowie grudnia
Zresztą- bądźmy szczerzy, też bym wolała, żeby był ale kasa.
Viltutti
A wiecie co ja żrę ostatnimi dniami? Bułki z żółtym serem i dżemem truskawkowym. Normalnie na nic innego nie mam ochoty. Mój stary mówi, że to patologia takie połączenie, bo ser żółty to się na słodko nie je... On nie wie co to życie...
dagmar
A wiecie co ja żrę ostatnimi dniami? Bułki z żółtym serem i dżemem truskawkowym. Normalnie na nic innego nie mam ochoty. Mój stary mówi, że to patologia takie połączenie, bo ser żółty to się na słodko nie je... On nie wie co to życie...
hmmmm kabaret hrabi- "jadłam boczek z włosami- obrzydliwe to było... po prostu pyszne "
reklama
patuśka
Ja to mam ostatnio smaki na słodkie, co jest u mnie bardzo nietypowe, normalnie to unikam słodyczy i nie słodzę kawy i herbaty. A teraz dużo wcinam.
Dagmar, jak się czujesz?
Sandra, super zakupy! Bardzo mi się podoba to łóżeczko.
Dagmar, jak się czujesz?
Sandra, super zakupy! Bardzo mi się podoba to łóżeczko.