reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Milenka gratulacje :-) :)
Mika super, że ząbki zdrowe.
Ja muszę z dużą iść do kontroli to od razu małą zapiszę.
Czwórka dzieci :huh: nie lada wyzwanie. Chociaż znam rodzinę, gdzie jest 8 w drodze. Rodzina normalna, nie patologiczna. Tylko religijna, ona jest katechetką. Jedna dziewczynka chodzi z Angelą do klasy, właściwie to jej przyjaciółka.

Kinga dzisiaj przespała całą noc w łóżeczku bez pobudki :yes: Może dla większości to norma, ale ni u nas :blink: Wstała przed 6, a ja tak dobrze spałam, że dobudzić się nie mogłam.

Odkryłam niedawno markę ubranek CICHILD i się w nich zakochałam. W końcu znalazłam sklep Hokus Pokus gdzie można je kupić. Zamówiłam jedną bluzeczkę i sukienkę, dzisiaj przyszły i są cudne :laugh2:

reklama
W pracy jestem to mogę dać tylko te ze strony gdzie zamówilam. Na żywo jeszcze ładniejsze.
barmy-sukienka-z-wstazka.jpg bluzka-cichlid-hokus-pokus.jpg bluzka-cichlid-hokus-pokus (1).jpg

Załączniki

• barmy-sukienka-z-wstazka.jpg
    barmy-sukienka-z-wstazka.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 64
  • bluzka-cichlid-hokus-pokus.jpg
    bluzka-cichlid-hokus-pokus.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 63
  • bluzka-cichlid-hokus-pokus (1).jpg
    bluzka-cichlid-hokus-pokus (1).jpg
    21 KB · Wyświetleń: 64
Mika pierwsze lody z dentystą przełamane :) dobrze że ząbki zdrowe :)

Milenka powodzenia wieczorem :cool2:

Edysiek sukienka śliczna ale bluzeczki są przecudne!!!

Nam dzisiaj przyszły buciki na wiosnę lato dla H, jestem zachwycona jakością :)

Hmm powiadomienia mi nie przychodzą i widzę że znów coś zmieniali na forum:/

Mika świetnie że jakoś minęła wizyta u dentysty:)

Edysiek ubranka śliczne. Aż chciałoby się mieć dziewczynkę;)

Ancona no właśnie też muszę zakupić adidaski Kubie.

Agunia z Julkiem ok?

Dołączam się do mam histeryzujących dzieci z byle powodu. Nie ogarniam tego i czekam aż przejdzie:)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kroczek wiosna idzie czas na zakupy :) nam jeszcze jutro przyjdą adidaski :-)

H oprócz sporadycznych akcji "darcie" jest wspaniały :) Dzisiaj słonko świeci to idziemy zaraz na spacer .

reklama
Ancona fajne buciki, takie lżejsze.
U nas zakupów ciąg dalszy, tym razem wybrałam się do miasta.
W Tesco upolowałam cudną bluzeczkę z pieskami FB_IMG_1489689535164.jpg
A w Coccodrillo akurat była promocja na buty i wzięłam dwie pary po 19,90
FB_IMG_1489689541130.jpg FB_IMG_1489689547905.jpg
Żeby nie było sobie też dwie bluzki kupiłam ;-) ;)

Załączniki

• FB_IMG_1489689535164.jpg
    FB_IMG_1489689535164.jpg
    35,1 KB · Wyświetleń: 60
  • FB_IMG_1489689541130.jpg
    FB_IMG_1489689541130.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 65
  • FB_IMG_1489689547905.jpg
    FB_IMG_1489689547905.jpg
    31,7 KB · Wyświetleń: 71
Do góry